Închide meniul

Veste uriașă de la LPF! Suporterii, la un pas să revină pe stadioane. Ultimul obstacol în calea redeschiderii arenelor

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2021, 15:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Veste uriașă de la LPF! Suporterii, la un pas să revină pe stadioane. Ultimul obstacol în calea redeschiderii arenelor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Veste uriașă pentru suporteri

A trecut aproape un an de când România a închis porțile stadioanelor de fotbal din cauza pandemiei de corona virus. LPF și MTS luptă pentru aducerea suporterilor înapoi în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul obstacol în calea redeschiderii stadioanelor

Ca fanii să urmărească meciurile pe viu, este nevoie de aprobarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) și a Ministerului Sănătății. Solicitările oficiale au fost făcute deja. 

"Ne-am întâlnit astăzi cu ministrul Eduard Novak. Ne-a asigurat că avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor.

Urmează să avem discuţii cu domnii Arafat şi Voiculescu în perioada imediat următoare, sens în care vom trimite solicitări oficiale către IGSU şi Ministerul Sănătăţii.

Le vom demonstra acestor domni că regulile propuse de noi asigura protejarea sănătăţii oamenilor şi, împreună cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, în caz contrar urmând a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor", a transmis Justin Ștefan, pe Facebook.

Reclamă

Ultimul meci din România cu spectatori în tribune avea loc la data de 8 martie 2020 și se disputa în Liga 2. Atunci, Rapid pierdut cu 0-1 pe teren propriu cu CSM Reșița. Meciul s-a disputat aproape cu casa închisă!

Justin Ștefan cere dreptate pentru fotbalul românesc

Secretarul general LPF crede că redeschiderea stadioanelor nu ar reprezenta niciun risc pentru suporteri. Mai mult, acesta a cerut dreptate pentru fanii sportului, în condițiile în care restaurantele și cinematografele sunt deschise. 

Reclamă 4 / 0/3

"Le vom cere să înceteze imediat orice formă de discriminare în raport cu fanii din fotbalul românesc şi să asigure un tratament egal al sportului în raport cu alte activităţi de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc.

Este inacceptabil ca industria sportului să fie tratată diferit în raport cu alte industrii. Familia sportului românesc s-a trezit şi nu va permite nimănui că sportul şi fanii săi să nu fie respectaţi", a încheiat Justin Ștefan. 

Tot la data de 8 martie 2020 a avut loc meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 4-1. După decizia autorităților privind prezența spectatorilor la evenimente, meciul de pe Arena Națională s-a disputat cu porțile închise. O galerie numeroasă a oltenilor a fost întoarsă din drum în ziua respectivă. 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet Vezi toate știrile
Citește și