Închide meniul

Veste uriașă la Dinamo! „Câinii” și-au primit salariile pentru luna septembrie. De unde au venit banii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 16:30

Veste uriașă la Dinamo! „Câinii și-au primit salariile pentru luna septembrie. De unde au venit banii

Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Toți jucătorii și membrii staff-ului lui Dinamo au primit vineri salariul afaerent pentru luna septembrie, potrivit fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au intrat banii la Dinamo

Potrivit sursei citate, 150.000 de euro au fost virați în contul clubului. Acești bani ar fi fost livrați de Nicolae Badea, Marian Iuhasz și fanii din programul DDB.

Badea ar fi contribuit cu 60.000 de euro, în timp ce Marian Iuhasz ar fi virat 50.000 de euro. Diferența până la 150.000 aparține fanilor din DDB.

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, cu înfrângeri pe linie în deplasare și doar 7 puncte acumulate. Gaz Metan, adversa „câinilor” din această etape, este pe locul 14, la un punct în fața echipei lui Mircea Rednic.

Florin Rădocioiu nu mai vine la Dinamo

Mircea Rednic spera să aducă un nume mare în conducerea clubului, dar „Puriul” întâmpină probleme. Florin Răducioiu are șanse tot mai mici să revină la Dinamo. Fostul mare internaţional a lucrat ca director sportiv în Ștefan cel Mare în sezonul 2006-2007, însă acum nu mai mare loc la echipa sa de suflet din cauza „schemei complete de personal”.

Reclamă

„Am vorbit cu domnul Rednic și cu domnul președinte Iuliu Mureșan și lucrurile stau în felul următor. Orice dinamovist e bine-venit, cu atât mai mult gloriile dinamoviste. Astăzi avem o schemă completă de personal și, dacă vom renunța la anumiți membri ai personalului, vom aduce și alte persoane. Dar suntem într-o schemă competă de personal și, din punct de vedere financiar, nu vom aduce să dublăm salariile”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și