Închide meniul

Veste uriașă pentru Toni Petrea, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Un jucător de bază al lui FCSB ar putea fi apt de joc

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 noiembrie 2021, 18:56

Veste uriașă pentru Toni Petrea, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Un jucător de bază al lui FCSB ar putea fi apt de joc

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB

Hepta

Vali Cretu a fost integralist în meciul FCSB – FC Botoșani 3-1, disputat duminica trecută, și a suferit o accidentare a coapsă. Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, anunța următoarea zi că fotbalistul de 32 de ani a suferit o ruptură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Crețu ar putea fi titular în Universitatea Craiova – FCSB

Veștile sunt însă mai bune decât se așteptau membrii din staff-ul lui FCSB. Crețu a efectutat marți un RMN, iar rezultatul a indicat că fotbalistul a suferit doar un edem de mușchi, afecțiune care s-ar vindeca în decurs de câteva zile, anunță fanatik.ro.

Astfel, Crețu are șanse mari să fie în lot și chiar titular în meciul cu Universitatea Craiova, programat duminică, 28 noiembrie. Jucătorul de 32 de ani este favoritul lui Gigi Becali pentru postul de fundaș dreapta.

17 meciuri a disputat Vali Crețu în acest sezon la FCSB, în toate competițiile. El a reușit să-și treacă în cont și un assist. În octombrie, Crețu a fost infectat și cu coronavirus, fiind una dintre „victimele” focarului de la FCSB.

Citește și:

Florin Tănase, declarații tari înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Florin Tănase pune presiune pe olteni înainte de Universitatea Craiova – FCSB, derby-ul etapei a 17-a. Căpitanul FCSB e de părere că, în cazul unei înfrângeri. echipa lui Laurenţiu Reghecampf va ieşi din lupta pentru titlu. În tur, FCSB s-a impus cu 4-1.

Reclamă

Florin Tănase e de părere că FCSB poate câştiga derby-ul cu Universitatea Craiova, aşa cum a făcut-o şi în tur. Căpitanul FCSB spune că presiunea este pe echipa lui Laurenţiu Reghecampf, având în vedere ultimele rezultate.

A fost un meci foarte bun pentru noi, ținând cont că am avut și foarte mulți suporteri alături, ne-au împins de la spate și am reușit să câștigăm cu un asemenea scor.

Sper că vom face un meci la fel de bun în deplasare și să ne întoarcem cu cele trei puncte. cu siguranță că va fi dificil, ei trebuie să recupereze mai multe puncte față de lider, dacă vor pierde, nu vor mai avea nicio șansă”, a declarat Florin Tănase pentru FCSB TV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și