Închide meniul

Vestea primită de Constantin Budescu după ce a fost operat. I se pregătește contractul: „Valoarea lui nu poate fi contestată!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 aprilie 2022, 18:48

Vestea primită de Constantin Budescu după ce a fost operat. I se pregătește contractul: „Valoarea lui nu poate fi contestată!

Constantin Budescu a fost operat, dar FC Voluntari îi pregătește prelugirea contractului

Captură AS.ro

Constantin Budescu a trecut prin momente teribile în ultimele zile. Mijlocașul de 33 de ani s-a accidentat grav în minutul 34 al meciului FC Voluntari – Farul, scor 1-0. „Budi” a suferit o ruptură de tendon și a fost operat. Va avea nevoie de aproximativ șase luni de recuperare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar și așa, „Magicianul” din Liga 1 a primit vești bune din partea conducătorilor ilfovenilor. Lui Budescu i se va oferi un nou contract.

Constantin Budescu, recuperare cu contractul pe masă!

FC Voluntari trece prin cel mai bun moment din istoria clubului. Ocupă locul 4 în Liga 1 și o despart numai trei puncte de podium. Două goluri și un assist a reușit Budescu în tricoul echipei antrenate de Liviu Ciobotariu.

Îi vom oferi lui Budescu prelungirea contractului. E un gest normal față de un fotbalist a cărui valoare nu poate fi contestată și care s-a accidentat pe teren, jucând pentru FC Voluntari”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru gsp.ro.

Constantin Budescu a fost operat de doctorul Bogdan Andrei la o clinică din Capitală. Printre cei care au apelat la serviciile medicului se numără Vlad Chiricheş şi „Bombardierul” Pascu.

Reclamă

Potrivit surselor Antena Sport, „Magicianul” se simte foarte bine după operaţie. Recuperarea sa va dura între 4 şi 6 luni, astfel că sezonul s-a încheiat pentru mijlocaşul lui FC Voluntari.

Budescu anunțase că își dorește revenirea la Petrolul

Până să se accidenteze, Constantin Budescu anunțase că vrea să joace pentru Petrolul. „Magicianul” de la Voluntari aşteaptă promovarea „lupilor galbeni” şi a avut deja discuţii cu conducerea ploieştenilor.

Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii, am fost la meciul cu U Cluj, le-am făcut şi galerie. Sper să promoveze. S-a strâns lupta”, a spus Constantin Budescu, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, jucătorul cotat încă la 1.1 milioane de euro a venit îmbrăcat în tricoul Petrolului chiar la meciul amical disputat contra actualului său club, Voluntari.

Antrenorul „lupilor galbeni”, Nicolae Constantin, a anunțat că va negocia la vară revenirea lui Budescu la Ploiești. „L-am dorit pe Budescu. Am vorbit cu el în pauza de iarnă, dar a ales să joace în Liga 1. Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi dacă vrea să se întoarcă acasă”, a spus Nicolae Constantin, după meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și