Închide meniul

Victor Angelescu a anunțat data la care se dispută primul meci pe noul stadion al Rapidului. Pe cine vor întâlni jucătorii lui Mutu: „E o echipă dragă nouă, așa ar fi frumos să inaugurăm Giuleștiul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2022, 12:20

Reclamă
Victor Angelescu a anunțat data la care se dispută primul meci pe noul stadion al Rapidului. Pe cine vor întâlni jucătorii lui Mutu: „E o echipă dragă nouă, așa ar fi frumos să inaugurăm Giuleștiul!

Stadionului Rapid poate fi inaugurat într-un amical cu Politehnica Timișoara

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Galeriile celor două echipe sunt înfrățite, motiv pentru care bănățenii sunt așteptați la primul meci de pe stadionul de 39 de milioane de euro. Adi Mutu va sta pe banca Rapidului după ce l-a înlocuit pe Mihai Iosif.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a hotărât când va fi inaugurat stadionul Rapid

La finalul lunii vom juca pe noul stadion Rapid. Probabil va fi o partidă amicală. Nu pot să vă spun partenerul, nu e 100%. Noi ne-am dorit să jucăm cu Poli Timișoara, dar vom vedea.

E și o echipă dragă nouă, cred că ar fi frumos să inaugurăm așa Giuleștiul. Contează și ce meciuri au ei la Liga 2, dar și ce meciuri avem noi, să vedem„, a spus Victor Angelescu la PRO X.

Conducătorii Rapidului așteaptă un răspuns oficial de la Poli Timișoara. Dacă acesta va fi unul afirmativ, atunci meciul amical ar urma să se dispute pe 26 martie, în pauza dedicată echipelor naționale.

14.000 de locuri are arena care are nivelul 4 de clasificare UEFA. Complexul a fost prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte, judo, karate, tenis, volei, baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice. Are și spații de cazare pentru sportivi.

Reclamă

Stadionul Rapidului, la un singur pas de inaugurare

Stadionul Rapid-Giuleşti își va deschide curând porțile. Fanii Rapidului au primit o veste excelentă. A mai rămas un singur pas până când noua arenă de sub Podul Grant va putea fi luată cu asalt de suporterii giuleşteni.

Valentina Ionescu Caciureac a făcut un anunţ extrem de important pentru suflarea giuleşteană. Preşedintele CS Rapid a declarat că toate avizele necesare au fost obținute și că a mai rămas un singur pas pentru ca echipa lui Mihai Iosif să poată inaugura moderna arenă, cu o capacitate de 14.050 de locuri.

Am rezolvat, avem toate avizele, de la Primărie, de la DSP, de la Mediu… avem şi autorizaţia de la ISU, este scrisă. Mai trebuie să aibă o vizită formală cei de la ISU şi ne-o aduc. Autorizaţia este eliberată, doar să ne-o aducă. Nu este nicio problemă, toate, absolut toate avizele sunt luate. Le-am trimis draft-ul de contract celor de la FC Rapid, acum îi aşteptăm să vină să îl semnăm.

Reclamă 4 / 0/3

Pe noul stadion se poate juca de mâine, dacă semnăm azi, mâine se poate juca. Dar noi trebuie să semnăm acel contract de închiriere a stadionului pentru meciurile de fotbal. Aşteptăm conducerea clubului de fotbal. Vrem ca FC Rapid să fie prima echipă care joacă aici, să inaugurăm stadionul împreună cu ei. Şi aşa va fi, fără discuţie”, a declarat Valentina Ionescu Caciureac.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și