Închide meniul

Victor Angelescu, prima reacție despre negocierile cu Adrian Mutu: ”E clar că am intra într-o horă pe care nu ne-o dorim!” Anunțul făcut de patronul Rapidului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 13:26

Victor Angelescu, prima reacție despre negocierile cu Adrian Mutu: ”E clar că am intra într-o horă pe care nu ne-o dorim!” Anunțul făcut de patronul Rapidului

Victor Angelescu este patronul Rapidului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Victor Angelescu, prima reacție despre negocierile cu Adrian Mutu

”Mai avem trei meciuri. Trebuie să rămânem concentrați, să ne facem punctele. Am mai spus că vom trage linie abia după 30 de etape. Nu există să schimbăm antrenorul. Nici nu am discutat cu altcineva. Doar să nu avem parte, Doamne ferește!, de vreun dezastru cu Dinamo și cu Clinceni, cu care, dacă obținem numai vreo două puncte, e clar că am intra într-o horă pe care nu ne-o dorim! Vom vedea din mers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vrem să rămânem acolo, pe locurile 7-8. Eu sper să obținem măcar șase puncte în ultimele trei etape. Play-off-ul l-am tăiat de pe listă. Mai vorbim numai de calcule matematice, bune pentru presă. Important e ca, la înjumătățire, să rămânem cu un număr rezonabil de puncte pentru a nu avea emoții în play-out”, a declarat Victor Angelescu, citat de playsport.ro.

Nebunie la Rapid! Patronul Angelescu îl vrea pe Adrian Mutu, dar Daniel Niculae își dorește un alt antrenor

E nebunie la Rapid, după ce giuleștenii au ratat, în mare proporție, calificarea în play-off. Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif, după cele opt meciuri la rând fără victorie în Liga 1.

Adi Mutu este favorit să ajungă pe banca grupării din Grant, dar Daniel Niculae își dorește alt antrenor. Președintele Rapidului face lobby pentru Bogdan Andone, antrenor cu experiență la FCSB și Astra.

În timp ce conducerea are doi antrenori pe listă, fanii sunt ”fierți”. Marius Șumudică, preferatul lor, nu se află pe lista giuleștenilor. ”Șumi” a fost dat afară de ultima clasată din Turica, Yeni Malatyaspor, și s-a întors în țară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și