Închide meniul

Nebunie la Rapid! Patronul Angelescu îl vrea pe Adrian Mutu, dar Daniel Niculae își dorește un alt antrenor + Suporterii sunt ”fierți” că nu este ofertat Marius Șumudică!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 10:21

Nebunie la Rapid! Patronul Angelescu îl vrea pe Adrian Mutu, dar Daniel Niculae își dorește un alt antrenor + Suporterii sunt ”fierți” că nu este ofertat Marius Șumudică!

Patronul Victor Angelescu îl vrea pe Adrian Mutu la Rapid, dar Daniel Niculae își dorește alt antrenor

Colaj Profimedia / Facebook Rapid 1923

Patronul Victor Angelescu îl vrea pe Adrian Mutu la Rapid, dar Daniel Niculae își dorește alt antrenor

E nebunie la Rapid, după ce giuleștenii au ratat, în mare proporție, calificarea în play-off. Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif, după cele opt meciuri la rând fără victorie în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu este favorit să ajungă pe banca grupării din Grant, dar Daniel Niculae își dorește alt antrenor. Președintele Rapidului face lobby pentru Bogdan Andone, antrenor cu experiență la FCSB și Astra.

În timp ce conducerea are doi antrenori pe listă, fanii sunt ”fierți”. Marius Șumudică, preferatul lor, nu se află pe lista giuleștenilor. ”Șumi” a fost dat afară de ultima clasată din Turica, Yeni Malatyaspor, și s-a întors în țară.

”Rapid este echipa care mi-a dat cele mai mari satisfacții, pe care o iubesc, dar deocamdată nu se pune problema”, spunea Șumudică, potrivit digisport.ro.

”Nu cred că Rapidul se poate ridica în acest moment la nivelul pretențiilor financiare ale lui Șumudică. E posibil ca la Rapid să vină pe 10.000 de euro, atras de sentimente, dar nu cred că asta ar fi posibil și la alte echipe”, spunea recent Bogdan Andone, alesul lui Daniel Niculae, potrivit gsp.ro

Reclamă

Adrian Mutu, lăudat după ce ar fi început negocierile cu Rapid

Adrian Mutu a fost lăudat după ce ar fi început negocierile cu Rapid. Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, este de părere că ”Briliantul” îi poate lua cu ușurință locul lui Mihai Iosif pe banca giuleștenilor.

Pentru mine, ar fi un semn de întrebare la conducere. Ea s-a pronunțat, fără să o întrebe nimeni, că nu va schimba antrenorul. Dacă îl schimbi în timpul competiției, mi se pare așa o chestie… Rapidul își găsise un echilibru și producea un fotbal frumos. Și aseară a jucat foarte bine repriza a doua.

Pentru domnul Iosif am tot respectul. A reușit într-o perioadă grea, nu e ușor să aduci atâția jucători tineri și să reușești la Liga 1. A avut curaj.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă bucur pentru Mutu pentru că l-am apreciat și ca jucător și ca antrenor. Mutu poate să antreneze oriunde, a fost la echipe mari, a avut antrenori buni, e un tip inteligent. Eu cred în el!”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și