Închide meniul

Victor Becali îl atacă pe Kyros Vassaras: „Suntem luați la mișto!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 13:20

Reclamă
Victor Becali îl atacă pe Kyros Vassaras: Suntem luați la mișto!”

Victor Becali îl atacă pe Kyros Vassaras

Victor Becali / As.ro

Victor Becali îl atacă pe Kyros Vassaras. Fostul impresar de fotbaliști s-a declarat uluit de explicațiile pe care le-a adus șeful CCA la cele mai recente faze controversate de arbitraj, din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, atât oficialii celor de la FCSB, cât și cei de la CFR Cluj, s-au revoltat împotriva lui Kyros Vassaras, fiind nemulțumiți de calitatea arbitrajului românesc.

Victor Becali îl atacă pe Kyros Vassaras

Victor Becali susține că Vassaras îi ia la „mișto” pe oamenii din fotbalul românesc și este nemulțumit de faptul că acesta încă se află la șefia CCA.

„Pentru noi e frumos, dar pentru cei implicați e mai complicat. A mai fost așa campionat cu nervi, dar acum ar trebui să fie mai liniștit, că avem VAR, dar VAR-ul ăsta nu lămurește nimic, e cam varză.

Eu nu vorbesc de un meci. Nu se poate, văd că avem și la arbitraj pe domnul grec ăsta care ne ține lecții de zici că noi n-am existat în arbitrajul ăsta vreodată. Am avut și noi arbitri mari, nu putem să fim luați așa la mișto, pentru că suntem luați la mișto.

Reclamă

Asta spun eu, dumneata sau cine mai spune, dar oamenii implicați care bagă bani trăiesc altfel momentele astea.

Eu discut de ce s-a întâmplat la Rapid – FCSB, să spunem. Cum să spui, când toată lumea spune că e roșu, e roșu. Cum să vii să spui că așa a fost, că e galben corect. Avem probleme mari, dar ca să ajungem să avem la arbitrii un șef grec, să ne țină lecții pe aici, ăsta e singurul lucru care mă indignează”, a declarat Victor Becali, pentru sptfm.ro.

Gigi Becali cere schimbarea lui Kyros Vassaras

Zilele trecute, Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre Kyros Vassaras, cerând schimbarea acestuia de la șefia CCA.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu, dacă discut cu Burleanu, trebuie să discut despre cele lumeşti, pentru că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă. Din moment ce pui o arbitră să arbitreze, îi dai lui Vassaras 10.000 pe lună, iei un şef de arbitri din Grecia, el stă în Grecia, iar noi suntem atât de idioţi, că avem mintea cât o găină, încât avem un grec care de acolo dirijează…

Îţi dai seama cât de deştept e grecul ăla? El dirijează de acolo, din Grecia, şi ia 10.000 pe lună. Păi, bă, noi suntem idioţii idioţilor globului! Şi mai ia şi 10.000 pe lună numai ca să apese pe nişte butoane la calculator, să ne înveţe pe noi pe cine delegăm.

Nu are cine să delege de la noi? Păi, bă, Avram ăla… Piticania aia e mai deşteaptă decât Vassaras de 1.000 de ori. Pe ăla l-au aruncat. Păi ce facem, mă? Aruncăm ce e bun şi aducem după aia un grec, care de fapt ştie tot, dar face totul din Grecia?

Păi atunci, dacă suntem atât de înapoiaţi şi de primitivi, păi hai să aducem şi Guvern grec, să aducem şi preşedinte grec şi directori greci. Dar să stea acolo şi să ne comande. Nu se poate aşa ceva!

Cum să-i dai 10.000 pe lună şi el să stea în Grecia? Păi, stai, că e rudă cu nu ştiu ce secretar general de la UEFA, că îi e naş sau nu ştiu ce. Ce facem, mă?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și