Închide meniul

Gigi Becali, un nou discurs dur la adresa lui Kyros Vassaras: „Piticania aia e mai deşteaptă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 16:31

Reclamă
Gigi Becali, un nou discurs dur la adresa lui Kyros Vassaras: Piticania aia e mai deşteaptă!”

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un nou discurs dur la adresa lui Kyros Vassaras. Patronul celor de la FCSB consideră inadmisibil faptul că actualul președinte CCA „dirijează” arbitrajul românesc locuind în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali critică arbitrajul românesc și susține că Vassaras ar trebui înlăturat de la șefia CCA.

Gigi Becali, un nou discurs dur la adresa lui Kyros Vassaras

Totodată, latifundiarul din Pipera spune că Marius Avram ar merita să ocupe funcția de președinte CCA, în locul lui Vassaras.

„Eu, dacă discut cu Burleanu, trebuie să discut despre cele lumeşti, pentru că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă. Din moment ce pui o arbitră să arbitreze, îi dai lui Vassaras 10.000 pe lună, iei un şef de arbitri din Grecia, el stă în Grecia, iar noi suntem atât de idioţi, că avem mintea cât o găină, încât avem un grec care de acolo dirijează…

Îţi dai seama cât de deştept e grecul ăla? El dirijează de acolo, din Grecia, şi ia 10.000 pe lună. Păi, bă, noi suntem idioţii idioţilor globului! Şi mai ia şi 10.000 pe lună numai ca să apese pe nişte butoane la calculator, să ne înveţe pe noi pe cine delegăm.

Reclamă

Nu are cine să delege de la noi? Păi, bă, Avram ăla… Piticania aia e mai deşteaptă decât Vassaras de 1.000 de ori. Pe ăla l-au aruncat. Păi ce facem, mă? Aruncăm ce e bun şi aducem după aia un grec, care de fapt ştie tot, dar face totul din Grecia?

Păi atunci, dacă suntem atât de înapoiaţi şi de primitivi, păi hai să aducem şi Guvern grec, să aducem şi preşedinte grec şi directori greci. Dar să stea acolo şi să ne comande. Nu se poate aşa ceva!

Cum să-i dai 10.000 pe lună şi el să stea în Grecia? Păi, stai, că e rudă cu nu ştiu ce secretar general de la UEFA, că îi e naş sau nu ştiu ce. Ce facem, mă?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Crăciunescu, revoltat de declarațiile lui Kyros Vassaras

Recent, Kyros Vassaras a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a analizat fazele de arbitraj de la partida Rapid – FCSB, 1-0, care a contat pentru etapa a 5-a de play-off. După această conferință, Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA, a declarat faptul că șeful CCA nu a oferit explicații demne de poziția pe care o ocupă în fotbalul românesc.

Mi se par niște lucruri incredibile care vin din partea unui șef CCA. I-am auzit părerea lui Porumboiu și l-am sunat pe Igna. S-a exprimat așa: ’Vai și amar de noi, dacă astea nu sunt roșii’. Nu poți să găsești nicio explicație. Iei regulamentul și te uiți la imaginea asta. Jucătorul a avut noroc că a ridicat picioarele, pentru că risca să îi rupă ambele picioare.

Ce vrea Vassaras să spună? Că dacă nu îi rupi piciorul, nu dai roșu? Noi nu am avut așa ceva în fotbalul din România. Nu am văzut asemenea faulturi să fie trecute cu vederea. Îl tamponează, parcă vine și îl ia cu locomotiva, îl aruncă în cap.

Când vezi asemenea faze, nu poți să spui decât ce scrie în regulament. Dacă ne uităm să vedem ce înseamnă fault grosolan, vedem că se încadrează perfect, intensitate, pune în pericol integritatea corporală. La noi, intensitatea începe să fie doar dacă îi taie piciorul. Dacă nu îi rămâne piciorul pe gazon, nu e, așa spune Vassaras”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și