Închide meniul

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă: „Nu trebuia circul ăsta! Nu e un violator sau un tâlhar!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 februarie 2023, 16:33

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă: Nu trebuia circul ăsta! Nu e un violator sau un tâlhar!”

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă

Victor Becali / As.ro

Victor Becali a avut o reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă, care a fost plasat sub control judiciar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cursul zilei de luni, Victor Pițurcă a fost reținut de DNA, fiind anchetat într-un dosar care implică achiziționarea de măști de protecție, în perioada pandemiei. Fostul selecționer a fost eliberat după o noapte, dar plasat sub control judiciar.

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă

Victor Becali nu este de acord cu mediatizarea cazului lui Victor Pițurcă. În plus, îl consideră nevinovat pe fostul selecționer.

„Am trecut prin ceva mai complicat decât Pițurcă. Sigur, la noi încă a rămas justiția asta televizată. Tot timpul trebuie să… A fost o perioadă în care treceai pe Știrbei Vodă și nu vedeai presă.

Acum, din nou, deodată apare. Pe un om îl chemi, nu vine, îl aduci cu mandat, dar dacă vine, de ce îl ții o noapte în arest? Putea să-i dea foarte bine control judiciar, stătea omul acasă, nu avea nicio problemă.

Reclamă

Am vorbit și eu cu Pițurcă la telefon. Am văzut și din declarațiile lui, ce prejudiciu? Cum să fie un prejudiciu de două milioane de euro? Ce să-mi spună? Că nu are nicio treabă, că nu este implicat, măștile nu le-a vândut firma lui Alex.

Nu trebuia circul ăsta televizat. În ultimii ani de zile, nu am mai văzut. A fost o perioadă așa. Dacă au fost afaceri necurate, fiecare trebuie să plătească pentru ce face.

Dacă e o infracțiune, e una economică, nu e violență. Să-l plimbi pe om în cătușe… Totuși, a fost un mare fotbalist, a fost antrenorul echipei naționale. Nu e un violator sau un tâlhar să-l duci în cătușe. El nici măcar nu era arestat, s-a dus ca suspect. Nu e vina oamenilor care pun cătușele, e procedura, procedura nu e normală”, a declarat Victor Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Sunt nişte judecători tineri!”

Inclusiv Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a sărit în apărarea lui Victor Pițurcă.

„Eu nu vorbesc cu el, că nu mai am treabă cu el, prietenie cu el. Din ce am văzut şi eu, nu mai merge ca pe vremuri, că îţi fură ţie maşina, dai şi cafea la hoţi, le dăm bani de taxi, dar te băgăm puţin şi de arestăm. Şi îţi mai dăm şi nişte ani de puşcărie. Nu mai merge.

Sunt nişte judecători tineri, e o generaţie de judecători foarte bine pregătiţi, tineri, din ce văd, că am şi eu procese. Şi le dă în cap procurorilor. Sunt total nepregătiţi. Cum vine asta? Nu că îi iau apărarea.

Nici nu am prietenie cu el, dar m-aţi întrebat ca persoană publică. Eu împrumut firma copilului meu, vezi ăla ce a făcut. Te arestez că ai împrumutat firma, ca dovadă că i-a dat drumul.

În primul rând, la cum îl cunosc eu aşa, din răspunsul lui, nu a minţit. A zis «nu am treabă cu afacerea asta». Când l-am văzut cu cătuşe, ce? Nu am avut şi eu cătuşe, nu le-am ridicat?”, a spus Gigi Becali, despre situația lui Victor Pițurcă.

  • 66 de ani are Victor Pițurcă
Recomandări
  • Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă
  • Victor Pițurcă a fost reținut de DNA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și