Închide meniul

Victor Pițurcă a dezvăluit ”planul” lui Gigi Becali: ”Nu e în dizgrație nimeni! Keșeru o să joace!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 februarie 2022, 11:04

Reclamă
Victor Pițurcă a dezvăluit ”planul” lui Gigi Becali: ”Nu e în dizgrație nimeni! Keșeru o să joace!”

Claudiu Keșeru, atacantul lui FCSB

Profimedia

Victor Pițurcă a dezvăluit ”planul” lui Gigi Becali

Claudiu Keșeru a fost anunțat de Gigi Becali că nu va mai juca la FCSB. Totuși, Victor Pițurcă nu se încrede în vorbele latifundiarului din Pipera și crede că atacantul va fi folosit în continuare de Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum nu are FCSB atacanți? Nu e în dizgrație nimeni, dacă dă un gol Keseru, cel mai bun, cel mai tare, nu vă mai luați după vorbe.

Keșeru o să joace. Sigur, îl apasă lucrurile astea și de asta nu joacă la adevărata valoare, chiar dacă e un fotbalist cu experiență, nu se simte bine”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro

Claudiu Keşeru nu va mai juca la FCSB. Anunțul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali nu vrea să îl mai vadă pe Claudiu Keşeru în primul 11 al celor de la FCSB. Atacantul a jucat 45 de minute în derby-ul cu CFR Cluj şi nu a impresionat.

„Ce vreți să îi fac eu? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreți să dau eu goluri în locul lui? Știa situația de la început. Am spus și eu, dar a spus și Meme că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor, dar uitați că a jucat și el din nou titular? Nu e bine nici așa?

Reclamă

Tot eu am ceva cu el? Nu, tată! Dar dacă lui îi convine că am ajuns să ne punem bazam într-un copil de 19 ani, atunci să mergem pe mâna copilor de 19 ani. Nu mă mai intrebați de Keșeru. Eu am și alte treburi, nu să stau să vorbesc de el”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și