Închide meniul

Victor Pițurcă avertizează ”perlele” lui Gigi Becali: ”Dacă nu-și îmbunătățesc forța, rămân jucători de FCSB!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 februarie 2022, 8:24

Victor Pițurcă avertizează ”perlele” lui Gigi Becali: ”Dacă nu-și îmbunătățesc forța, rămân jucători de FCSB!”

Victor Pițurcă avertizează ”perlele” lui Gigi Becali

Profimedia

Victor Pițurcă avertizează ”perlele” lui Gigi Becali

Victor Pițurcă este de părere că talentul nu este suficient în cazul tinerilor jucători de la FCSB. Acesta a avut un mesaj clar pentru jucătorii pe care Gigi Becali vrea să obțină zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părerea mea e că Ianis Stoica și Octavian Popescu sunt foarte talentați. Chiar vorbeam astăzi cu Pompiliu, tatăl lui Ianis, și îi spuneam să aibă grijă de copil, să meargă la București des. Amândoi au de muncit foarte mult pentru a ajunge la un nivel înalt.

Le mai trebuie forță, fiindcă ați văzut că Tavi Popescu când dă de jucători puternici are probleme. Are știința jocului, dacă o să știe să evolueze foarte simplu… Dacă nu-și îmbunătățește forța, rămâne jucător de FCSB.

Și la Ianis Stoica e valabil același lucru. Nu trebuie să-i intereseze nimic acum. Și când stau în pat trebuie să facă flotări, abdomene, dacă vor să ajungă mari”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Victor Piţurcă a făcut dezvăluiri din interiorul FCSB

Deşi Gigi Becali a anunţat public că nu se bagă peste Toni Petrea, Victor Piţurcă susţine că lucrurile stau cu totul şi cu totul invers. Fostul selecţioner e convins că patronul FCSB decide tot la echipă, inclusiv schimbările.

Reclamă

La FCSB știm cu toții care e problema. Echipa o face Gigi Becali, toată lumea știe, mai ales din anturajul lor. Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă jucătorii.

Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil. Și Toni Petrea antrenează echipa bine, altfel s-ar vedea că nu sunt pregătiți. Dar, managerul general este cel care decide tot, schimbări tot. Normal, Gigi e managerul. Dacă acum s-ar termina sezonul regulat ar fi doar 4 puncte diferență. E foarte dificil, foarte greu.

Totuși, CFR-ul rămâne cea mai constantă echipă și cea mai greu de învins. Imaginați-vă că FCSB face două meciuri proaste și CFR câștigă. Deja s-ar ducea la o distanță prea mare. Dacă s-ar mai apropia și ar începe play-off-ul cu doar unu, două puncte diferență, atunci ar avea și FCSB șanse bune”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Victor Pițurcă avertizează ”perlele” lui Gigi Becali
  • Semnalul de alarmă tas de fostul selecționer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și