Închide meniul

Victor Pițurcă, cuvinte de laudă pentru Mirel Rădoi: „Are personalitate, mie mi-a plăcut!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 27 decembrie 2022, 22:58

Victor Pițurcă, cuvinte de laudă pentru Mirel Rădoi: Are personalitate, mie mi-a plăcut!”

Mirel Rădoi, primele concluzii după ce a pierdut al doilea meci cu Al-Tai

Profimedia

Victor Pițurcă, cuvinte de laudă pentru Mirel Rădoi. Fostul selecționer apreciază personalitatea tânărului antrenor, dar consideră că îi va fi greu să mai antreneze în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a fost implicat în anumite conflicte cu oamenii din conducerea echipelor pe care le-a antrenat, Mirel Rădoi a câștigat respectul lui Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă, cuvinte de laudă pentru Mirel Rădoi

Fostul selecționer e de părere că o personalitate puternică e benefică. În același timp, Pițurcă îl sfătuiește pe Rădoi să pună accent pe continuitate, să rămână cât mai mult timp la o echipă.

„Când s-a certat cu Stoichiţă, Mirel Rădoi avea dreptate perfectă. Mie mi-a plăcut, a avut personalitate şi era normal să se comporte aşa. Ăsta este Mirel Rădoi, însă este un antrenor tânăr. Acolo unde se angajează, trebuie să obțină performanță. Trebuie să o obţină cu dinţii. Acum îi va fi mai greu să mai antreneze o echipă din România.

Îl va căuta, dar îl va căuta un club mai mic, fără pretenţiile unei echipe precum cea din Craiova. Nu ştiu dacă el mai poate obţine ceea ce vrea să obţină, însă un antrenor valoros trebuie să stea la un club cel puţin 2-3 ani de zile”, a spus Victor Piţurcă, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova. Tehnicianul de 41 de ani s-a despărțit recent de formația olteană, iar acum se află în căutarea unei noi aventuri.

Rădoi a dezvăluit că își dorește enorm să ajungă pe banca lui Al-Hilal, echipă pentru care a jucat în perioada 2009-2011 și unde a adunat o mulțime de amintiri prețioase.

Mirel Rădoi spune că nu se grăbește și că așteaptă momentul potrivit pentru a semna cu formația din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mijlocaș este conștient de dimensiunea provocării și privește încrezător spre viitor.

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă știu că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte bun, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru publicația arabă alarabiya.net.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și