Închide meniul

Victor Pițurcă, despre retrogradarea lui Dinamo: „Era previzibilă! Au ajuns să nu conteze în joc!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 iunie 2022, 16:55

Victor Pițurcă, despre retrogradarea lui Dinamo: „Era previzibilă! Au ajuns să nu conteze în joc!

Victor Pițurcă, despre retrogradarea lui Dinamo

Victor Piţurcă, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Victor Pițurcă a reacționat după prima retrogradare a lui Dinamo. Fostul selecționer nu e surprins că echipa din Ștefan cel Mare a căzut în eșalonul secund. „Piți” crede însă că Liga 1 va fi mai săracă fără alb-roșii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Retrogradarea lui Dinamo a fost previzibilă, pentru că echipa a jucat foarte slab. Înțeleg cu greu de ce Dinamo a jucat atât de prost, deoarece Dinamo nu avea jucatori atât de slabi. Au ajuns să joace și cu o echipă de Liga a 2-a și să nu conteze în joc, deci au meritat pur și simplu să retrogradeze.

Victor Pițurcă, despre Dinamo, aflată la prima retrogradare

Păcat în primul rând pentru acest club și pentru acest nume, este păcat ca Dinamo să nu mai fie în prima ligă și este păcat să fie Mioveni sau Hermannstadt. Dinamo este Dinamo, are în spate sute sau chiar milioane de suporteri, era un plus pentru campionatul nostru care oricum este slab.

Clar în campionat nu mai sunt oamenii de fotbal de altădată, nu mai sunt profesioniști, oameni care au jucat fotbal s-au integrat unii care n-au reușit în meseria lor și au venit în fotbal și acesta este și unul dintre motivele pentru care a ajuns fotbalul atât de jos”, a spus Victor Pițurcă, conform sptfm.ro.

Dinamo a retrogradat pentu prima dată în istoria de 74 de ani a clubului după ce a pierdut barajul cu „U” Cluj, 1-3 la general.

Reclamă

Dinamo a avut nu mai puțin de cinci antrenori de-a lungul sezonului dezastruos și a folosit peste 50 de jucători.

Mihai Stoica ştie din ce cauză a retrogradat Dinamo

MM anunţă că declinul rivalei a pornit cu adevărat în momentul în care Cristi Borcea a decis să îşi vândă pachetul de acţiuni, în 2012. Negoiţă ar fi plătit atunci aproximativ 1.3 milioane de euro.

Oficialul lui FCSB asigură că, spre deosebire de Cristi Borcea, Ionuţ Negoiţă nu a fost şi un fan al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Negoiţă n-a simţit nimic pentru Dinamo. Borcea era disperat, trăia pentru Dinamo. Poate că făcea şi el nefăcute, dar Borcea era dinamovist. Cu Borcea, în timpul meciurilor nu se poate discuta. Nu l-am simţit pe Negoiţă dinamovist”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cu Negoiţă la conducerea clubului, „câinii” au cucerit un singur trofeu. Este vorba de Cupa Ligii, în sezonul 2016/2017, competiţie care a fost desfiinţată între timp. Din 2007 nu a mai fost Dinamo campioana României.

Jucătorii de la Dinamo pleacă rând pe rând

Gabriel Torje se transferă la Farul lui Gică Hagi, după despărţirea de Dinamo. Mijlocaşul de 32 de ani a reziliat deja contractul cu echipa din Ştefan cel Mare va ajunge la dobrogeni.

Cosmin Matei a fost deja prezentat la Sepsi. Acesta va evolua timp de 2 sezoane la Sfântu Gheorghe.

Şi Steliano Filip vrea cu orice preţ să plece de la Dinamo, după ce echipa a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2. Filip, care mai are un an de contract, e dispus la orice sacificiu să fie lăsat să plece.

Recomandări
  • Dinamo a retrogradat
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și