Închide meniul

Gabi Torje, OUT de la Dinamo. A acceptat rezilierea contractului. „Câinii” rămân fără jucători după retrogradarea din Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2022, 13:47

Gabi Torje, OUT de la Dinamo. A acceptat rezilierea contractului. „Câinii rămân fără jucători după retrogradarea din Liga 1

Gabi Torje, OUT de la Dinamo. Şi-a reziliat contractul

Gabi Torje a plecat de la Dinamo / Profimediaimages

Gabi Torje este OUT de la Dinamo după ce echipa a retrogradat în Liga 2. Conducătorii clubului au început reconstrucţia, iar din planul lor nu mai face parte mijlocaşul în vârstă de 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Cosmin Matei a plecat de la echipă şi a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, a venit rândul lui Torje să plece. Fostul internaţional român era printre puţinii jucători care mai erau sub contract cu gruparea din Ştefan cel Mare.

Gabi Torje, OUT de la Dinamo

Potrivit fanatik.ro, Gabi Torje a ajuns la un acord cu conducerea clubului şi şi-a reziliat deja înţelegerea pe care o avea cu clubul. Îşi caută acum un nou angajament.

Torje şi-a încheiat acum cel de-al treilea mandat la Dinamo. A mai jucat pentru „câini” în perioada 2008-2011 şi în 2018. Avea acum un salariu de 3.000 de euro pe lună şi, cu bonusuri, putea ajunge la 5.000 de euro.

Pentru că vorbeau nişte oameni foarte prost. Au apărut sume diferite de bani, iar lumea când citeşte spune că “ia uite ce bani câştigă şi nu joacă”. Mai bine să ştie lumea adevărul. Dacă tot apare ceva în ziar, să apară adevărul. Nu ce crede unul şi altul”, a spus Torje pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Steliano Filip vrea cu orice preţ să scape de la Dinamo

Şi Steliano Filip vrea cu orice preţ să plece de la Dinamo, după ce echipa a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2. Filip, care mai are un an de contract, e dispus la orice sacificiu să fie lăsat să plece.

Steliano Filip este dispus să renunţe la toate restanţele financiare pentru a fi lăsat să plece gratic. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al dinamoviştilor, se opune acestei oferte şi vrea o sumă de bani pe fundaşul dinamovist

Dacă va rămâne la Dinamo, Steliano Filip ar urma să fie cel mai bine plătit jucător din Liga 2. La Dinamo, Steliano Filip are un salaiu de 7.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă. Steliano Filip a fost unul dintre cei mai contestaţi jucători de la Dinamo în cel mai „negru” an din istoria „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Ce blestem să fie ca să ajungă Dinamo în postura asta? Și mai ales să vezi la echipa asta de acum are căpitan pe Filip… e nu dezamăgitor… e împotriva firii, se întâmplă ceva necurat, Doamne iartă-mă… Nu pot să cred că Filip e căpitan, nu știu ce caută în echipă… cum să-l mai pui și căpitan?!

Asta este standardul la care a ajuns Dinamo acum. Filip n-are nimic în comun cu fotbalul, poate la karate, la săritura în lungime, la săritura în adâncime. Are niște figuri în cap, niște sclifoseli… Dădea niște lumânări drept șuturi la poartă și dup-aia își dădea ochii peste cap… ca primadonele la operă… Nimic comun cu noțiunea de fotbalist.

O caricatură și tu îi dai banderola de căpitan? Când îl ai pe Matei, de exemplu, pe teren… Asta explică nu degringolada, ci starea jalnică în care a ajuns Dinamo. Cine a făcut selecția, cine a dus jucători, adunătura asta…”, a spus Adrian Porumboiu, după prima manşă a barajului cu U Cluj.

Steliano Filip a dezvăluit că Giani Kiriță l-a amenințat

Jucătorul de 28 de ani a dezvăluit și prin ce momente grele a trecut după retrogradarea lui Dinamo. El ar fi fost amenințat de o glorie a clubului din Ștefan cel Mare, Giani Kiriță.

Și când a fost mai bine, dacă a fost vreodată, tot am fost acuzat. Asta e situația, eu nu am vrut să apar. Am dezamăgit multă lume, le cer scuze suporterilor, legendelor lui Dinamo.

Este normal să fiu unul dintre capii listei, să spun așa, fiind și printre cei mai vechi din echipă. Așteptările erau mai mari în dreptul meu, îmi asum și nu prea am ce să comentez.

Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.

Reclamă

A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…’”, a spus Steliano Filip pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Gabi Torje este OUT de la Dinamo
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și