Închide meniul

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa „perlei” Octavian Popescu: „Nu face nici doi lei!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 octombrie 2022, 15:00

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa „perlei Octavian Popescu: „Nu face nici doi lei!

Octavian Popescu a vorbit despre poziţia de joc de la FCSB

Octavian Popescu, la finalul unui meci / Hepta

  • Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Octavian Popescu
  • Anunţul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Octavian Popescu. Patronul FCSB îl evalua la 50 de milioane în urmă cu câteva luni, însă acum crede că fotbalistul „nu face nici doi lei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

22 de meciuri a bifat Octavian Popescu pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competițiile, dar nu a înscris niciun gol. Are în cont un assist în Liga 1 și unul în preliminariile Conference League. Totuși, Tavi rămâne al doilea cel mai bine cotat jucător de la FCSB, cu o valoare de piață de patru milioane de euro.

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Octavian Popescu

„Nu am cum să pierd, la ora asta, să zicem că am 5 milioane de euro dați, a costat 10 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Deci sunt 15 milioane, dacă vând societatea nu iau 15 milioane pe toți jucătorii pe care îi am?

Reclamă

Atunci înseamnă că sunt pe câștig. Dacă vrea Dumnezeu, pot să iGigi Becali s-a răzgândit în privinţa „perlei” Octavian Popescuntru în Liga Campionilor, sau poți un jucător ca Tavi Popescu să explodeze, acum nu face nici doi lei. Cum spuneam atunci o sută de milioane, dar acum spun că nu face nimic”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Decăderea lui Octavian Popescu, explicată de omul care l-a adus la FCSB

Decăderea lui Octavian Popescu (19 ani) a fost explicată de Bogdan Costicea, omul care l-a adus la FCSB pe tânărul fotbalist. Scouterul îi arată cu degetul pe şefii vicecampioanei, care i-au schimbat poziţia.

Reclamă

„Nu se întâmplă nimic, el este în continuare același fotbalist special rar, al cărui talent a fost demonstrat deja în prima ligă și nu poate să conteste nimeni. Tavi nu a mai strălucit ca în trecut pentru că n-a mai fost folosit pe postul lui, extremă stânga. El poate juca doar în banda stângă, nu e un fotbalist de mijlocul terenului pe nicio poziție, nici ca inter, nici ca număr 10!

Jocul lui suferă pentru că unii din club au vrut să-l reprofileze doar ca să-și pună ei amprenta asupra carierei acestui fotbalist supertalentat. Popescu a fost format ca extremă stânga, așa a jucat la juniori, așa a apărut și ca senior în primul eșalon. Atunci când îl vor readuce în poziția sa favorită, el va fi din nou letal!

„Octavian Popescu trebuie să fie ajutat un pic!”

Nu are nicio legătură forma actuală cu valoarea lui ca fotbalist, care e una imposibil de contestat. Probabil că și el a devenit un pic îngrijorat din cauza randamentului recent, dar își va reveni, e de ajuns să facă un meci bun și o să reintre în formă. Trebuie să fie ajutat un pic, că e mai greu să realizeze ceva important dacă intră pe teren doar pentru ultimele 15 minute”, a declarat Bogdan Costicea, poatrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum poate Octavian Popescu să revină la forma de vis

Omul care l-a descoperit pe Octavian Popescu, Mihai Badea, i-a dat un sfat prețios lui Nicolae Dică, despre cum să-l readucă pe puștiul de 19 ani la forma de vis din stagiunea precedentă.

Octavian Popescu a fost printre cei mai buni jucători de la FCSB în stagiunea precedentă, însă a pierdut primul „11” în acest sezon.

Mihai Badea, cel care l-a descoperit pe Tavi când avea doar 10 ani, e sigur că „perla” lui Gigi Becali dă cel mai bun randament în flancul stâng al atacului.

„Nu-l văd în dreapta pe Octavian Popescu! El trebuie să joace într-un sistem de joc în care să fie folosit în centru sau pe partea stângă. Acolo dă cel mai bun randament! Tavi este jucător de ultimă pasă la FCSB”, a spus Mihai Badea, conform prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile