Închide meniul

Victor Piţurcă, în război deschis cu Mihai Rotaru din cauza lui Octavian Popescu! Fostul selecţioner are o mare dorinţă: "Ce aș vrea să îl vândă Gigi cu vreo 50 de milioane"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2021, 20:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Victor Piţurcă, în război deschis cu Mihai Rotaru din cauza lui Octavian Popescu! Fostul selecţioner are o mare dorinţă: "Ce aș vrea să îl vândă Gigi cu vreo 50 de milioane"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Victor Piţurcă, în război deschis cu Mihai Rotaru

Piţurcă a fost acuzat de Mihai Rotaru că a intermediat transferul lui Octavian Popescu la FCSB. Fostului selecţioner nu i-a picat bine declaraţia patronului Craiovei şi a dezvăluit care este, de fapt, adevărata poveste a mutării tânărului fotbalist la Bucureşti. De asemenea, "Piţi" a precizat că îşi doreşte ca Gigi Becali să dea un nou tun financiar cu "perla" sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vreau să spun ceva despre Octavian Popescu. Am înțeles de la domnul Mihai Rotaru că eu l-am îndrumat pe Octavian Popescu spre FCSB. Minte. Minte cu o seninătate pe care nu am văzut-o la nimeni. La un moment dat îmi zice să merg să văd un jucător, l-am văzut pe puști, mi-a plăcut de el, i-am zis nu mai sta, cumpără-l. A, nu, că e jucătorul nostru, vreau să mai văd… L-am adus la echipa mare, am stat vreo opt, zece zile. Apoi mi-a dat telefon Giovani Becali. «Băi Piți, vezi că Octavian Popescu e jucătorul meu, e semnat cu mine». Foarte bine atunci. Ce se întâmplă? Rotaru voia să îi dea 10 milioane de lei salariu. 1000 de lei. Din momentul ăla nu am mai știut, am mai stat două luni și am plecat.

Victor Piţurcă: "Eu am fost tâmpit că am mers la Craiova"

Ce au spus ei, că eu l-am dat lui Giovani! Ei au vrut să își acopere neglijența, să dea vina pe mine în fața suporterilor. L-am văzut în ziar, așa a declarat. Ce aș vrea să îl vândă FCSB, Gigi, cu vreo 30, 50 de milioane. Așa aș vrea. Dă, mă, frate, 90 de mii, el voia să tragă din bani vreo 20 de mii, să îi deea 70 de mii celui care îl deținea pe copil, proprietarul. Cum poți să spui așa ceva? Eu cu Gigi nici nu vorbeam măcar. I-am propus să îl aducem amândoi, jumi-juma. Eu am fost tâmpit că am mers la Craiova. Am fost patru luni de zile, am muncit patru luni… Ei erau învățați cu italienii, veneau la ora 11 și la 12 jumaătate plecau acasă. Erau vreo trei, patru jucători care complotau pe acolo. Băi, vezi de treaba ta, auzi, era răzmeriță pe acolo. Sunt și azi. Sunt câțiva..”, a declarat Victor Pițurcă la DigiSport.

Gigi Becali, gata să dea un nou tun financiar! Spaniolii de la Marca, cuvinte uriaşe despre "perla" Octavian Popescu

Octavian Popescu (18 ani), "perla" lui Gigi Becali de la FCSB, a fost lăudat de spaniolii de la Marca. Ibericii l-au pus pe lista jucătorilor care pot deveni vedete în viitorul apropiat.

Gigi Becali va fi în culmea fericirii. Spaniolii l-au remarcat pe Octavian Popescu înaintea debutului României U21 la EURO. Jurnaliştii de la Marca au avut cuvinte uriaşe pentru tânărul fotbalist al FCSB.

Reclamă

"Tinerii României nu sunt la fel de cunoscuţi ca Radu Drăguşin şi Andrei Vlad. Nici măcar ca Valentin Mihăilă sau Dennis Man. Totuşi, extrema de 18 ani a FCSB este considerată o mare promisiune a ţării din Carpaţi. Datorită acestui lucru, Gigi Becali i-a pus o clauză de 100 de milioane de euro.

<<Acest tânăr talentat arată altceva decât avem noi în România. Din generația mea, de la Hagi, n-am mai văzut așa o lejeritate de a juca în adâncime sau de a da ultima pasă>>, a spus fostul internaţional Dorinel Munteanu. Fragilitatea fizică pe care o avea la juniori a dispărut și, pe lângă faptul că este destul de priceput la dribling, stă foarte bine pe picioare", au scris spaniolii de la Marca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și