Închide meniul

Victor Piţurcă s-a contrat cu Ilie Dumitrescu: ”Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm!”. Care este motivul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 5:14

Victor Piţurcă s-a contrat cu Ilie Dumitrescu: ”Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm!”. Care este motivul

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Victor Piţurcă s-a contrat cu Ilie Dumitrescu: ”Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm!”. Care este motivul

Ilie Dumitrescu nu l-a contrazis pe Lucescu, iar Pițurcă a fost nemulțumit de acest aspect. Fostul atacant ar dori ca toți componenții Stelei din acea perioadă să fie uniți și să răspundă reproșurilor venite din partea dinamoviștilor sau rapidiștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă: ”Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm!”

”Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm, să luăm atitudine. Nu putem să stăm să ascultăm cum Mircea Lucescu spune niște lucruri care.. te doare capul. Steaua București, pe vremea mea, a jucat la Oradea și s-a prelungit meciul cu șapte sau opt minute, dar a fost corect, că tot meciul au aruncat mingile prin tribune.

Domnul Lucescu a zis că Steaua nu a avut adversari puternici în 1986. Steaua a întâlnit numai campioane! Cum poți tu, profesionist, să spui așa ceva? Eu îl respect pe Mircea Lucescu, dar trebuie să ai puțină decență când vorbești despre Steaua. Noi, steliștii, trebuie să luăm atitudine în acest aspect.

Steaua a fost cea mai mare echipă a României din toate timpurile! Performanțele făcute atunci nu vor mai fi egalate niciodată. Și eu dacă eram antrenor la Dinamo aș fi spus la fel”, a spus Pițurcă, pentru Digi Sport.

Pentru a câștigat Cupa Campionilor din 1986, Steaua le-a învins în drumul către victoria finală pe Vejle Boldklub, Honved Budapesta, Kuusysy Lahti, Anderlecht și Barcelona.

Reclamă

Pițurcă, replică pentru Dumitrescu: ”Îmbătrânim urât”

”Îmbătrânim urât. Eu îl respect foarte mult pe Lucescu, dar nu e adevărat ce-a spus. Și Ilie al meu îi zicea: 'Așa e, da, a fost corect meciul ăla, s-a jucat pe teren…'. Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm între noi”, a mai declarat Pițurcă, pentru sursa citată.

Totodată, Dumitrescu a declarat că pentru el Lucescu este un antrenor mare în fotbalul românesc pe care îl respectă.

”Piți, nu am spus așa ceva, nu ai fost atent. O să-ți trimit înregistrarea cu emisiunea. Dar, pentru mine, Mircea Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori din fotbalul românesc. Îl respect enorm. Ce voiai să-i spun?”, a fost răspunsul lui Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și