Închide meniul

VIDEO | "Bă, eşti nesimţit?!" Eşecul cu FCSB a încins spiritele la Craiova. Sorin Cârţu, în conflict cu un suporter. "Discutăm după aceea!"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 19 decembrie 2020, 5:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

VIDEO | "Bă, eşti nesimţit?!" Eşecul cu FCSB a încins spiritele la Craiova. Sorin Cârţu, în conflict cu un suporter. "Discutăm după aceea!"

Sorin Cârţu, mesaj direct pentru Mihai Rotaru

Sorin Cârţu, preşedinte Craiova / Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Craiova a pierdut prima poziţie în campionat după ce a fost învinsă pe propriul teren de FCSB, cu 2-0, în etapa a 14-a a Ligii 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu: "Bă, dar eşti nesimţit?"

Un susţinător al Craiovei l-a luat la rost pe Sorin Cârţu, la finalul partidei din Bănie. Fostul jucător de legendă al oltenilor, care ocupă acum funcţia de preşedinte, a reacţionat dur.

"- Câte analize facem, bă, Cârţule?
– Bă, dar eşti nesimţit?
– Câte analize facem? Uite, abonamentul, 9 milioane! 
– Aşa vorbeşti? Lasă-ne puţin şi discutăm după aceea. Asta e nesimţire! 
– Păi tu eşti, cu analizele!"
, a fost dialogul aprins dintre preşedintele oltenilor şi suporterul Craiovei.

Sorin Cârţu: "A fost cea mai slabă a doua repriză din viaţa acestei echipe"

Craiova a pierdut fiecare repriză cu 1-0, dar până la pauză a ratat mai multe ocazii mari. În schimb, în partea a doua jucătorii oltenilor au recunoscut că scorul putea fi mult mai mare. Cârţu spune că nu a văzut o repriză mai slabă la echipa pe care o conduce.

Reclamă

"Nu e trist, e foarte trist. Suntem de şapte ani în Liga 1, am văzut atâtea meciuri, sunt de doi ani la echipa asta. Nu îmi aduc aminte să fii văzut o asemenea a doua repriză cum am avut-o noi. A fost cea mai slabă a doua repriză din viaţa acestei echipe.

Am crezut că în repriza a doua putem să recuperăm teren. Nu îmi aduc aminte, nu există ceva similar în prestaţia echipei noastre în decurs de şapte ani. Normal că e presiune. Dar vedem, mai sunt patru zile până la joc şi echipa trebuie să îşi revină", a declarat Sorin Cârţu.

Craiova este la două puncte în spatele lui FCSB şi va încheia turul campionatului, pe 22 decembrie, pe terenul fostei campioane, CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și