Închide meniul
VIDEO

Discursul războinic al Anei Maria Popescu în vestiarul lui CSA Steaua: „Eu sunt fata de argint, voi să fiți de aur”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2021, 20:39

Discursul războinic al Anei Maria Popescu în vestiarul lui CSA Steaua: „Eu sunt fata de argint, voi să fiți de aur

Ana Maria Popescu discurs în vestiarul lui CSA Steaua

Profimediaimages

CSA Steaua a debutat pe noul Ghencea cu o victorie, 1-0 cu Csikszereda. Evoluția elevilor lui Oprița se datorează și încurajărilor primite de la Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discursul Anei Maria Popescu în vestiarul lui CSA Steaua

„Salut, băieți! Eu sunt fata de argint, voi să fiți de aur astăzi, în meciul ăsta, și în următoarele. Să fiți tari, acolo, pe teren, baftă!”, a transmis Ana Maria Popescu, la Steaua TV.

Tot Ana Maria Popescu a fost cea care a dat lovitura de începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Spadasină, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani aflaţi în tribune.

„Pare că mă pricep și la fotbal, nu? Este emoționant, pentru orice sportiv, mai ales când vii dintr-un sport în care suporterii nu sunt chiar așa de mulți. Le mulțumesc celor din galerie că sunt alături de băieți”, a mai spus Ana Maria Popescu.

Reclamă

Ana Maria Popescu, finalistă în proba de spadă de la Jocurile Olimpice

Ana Maria Popescu a adus prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice 2020. A ajuns până în finală la spadă, dar a fost învinsă în finală de sportiva chineză Yiwen Sun, scor 11-10, cu tuşa de aur.

„Am simțit energia pe care ne-a transmis-o fanii, chiar dacă sălile au fost goale. Poate că la televizor părea că atmosfera de acolo era încârcată. Noi am simțit că avem toată susținerea celor de acasă și asta a fost foarte important pentru noi. Încerc cumva să mă readaptez, să nu uităm că am fost o lună de zile plecată. Mai stau câteva zile, după care mă întorc la antrenamente”, și-a încheiat discursul sportiva de 36 de ani.

Ana Maria Popescu a fost desemnată de trei ori cea mai bună spadasină din lume, în 2008, 2009 şi 2013. A câştigat 20 de medalii la campionatele europene şi mondiale, dar şi medalia de aur cu echipa la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008).

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și