Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Emoționant! Edi Iordănescu a atins pentru prima dată trofeul cucerit cu CFR. Ce şanse crede că are la titlu şi ce îi lipseşte cel mai mult!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 20:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

În urmă cu doi ani, Edi Iordănescu a stat doar trei meciuri pe banca CFR-ului. În primul dintre ele, a câştigat Supercupa, în faţa Craiovei. Trofeul nu a apucat să-l vadă până acum. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu şi-a văzut visul împlinit după ce a revenit la CFR Cluj

"O văd acum pentru prima oară. Nici nu o văzusem, nu mai vorbesc să fac poză cu ea. Când am intrat în vestiar să fac o poză cu trofeul, deja nu mai era acolo. Poate la următorul o să fiu mai aproape. Primul lucru asta o să fac, îţi promit", a declarat Edi Iordănescu pentru AS.ro.

Al patrulea titlu consecutiv al CFR-ului. Pentru asta s-a întors Edi în Gruia. După primele 15 etape din sezonul regulat, ardelenii sunt pe podium, la trei puncte în spatele liderului FCSB.

"Am văzut ca pe o reparaţie, o provocare şi pentru noi. Sunt convins că vom avea şansa noastră importantă pentru a mai aduce încă un trofeu la Cluj. Clasamentul spune că plecam cu şansa a treia", a mai spus antrenorul clujenilor

De când s-a întors la CFR, Edi s-a rupt de familie. La finalul anului trecut, Edi a devenit tată pentru a treia oară.

Reclamă

"Din cele două luni, de când s-a născut, cred că l-am văzut maxim două săptămâni. Noroc cu videoconferinţele, că mă mai vede şi imi aude vocea", a dezvăluit Edi Iordănescu.

În primul meci din 2021, CFR Cluj o va întâlni joi, pe Academica Clinceni. Edi Iordănescu ar putea fi nevoit să se descurce fără Damjan Djokovic. Croatul este aproape de transferul la Kayseripor, unde ar putea lucra din nou alături de Dan Petrescu.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și