Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Jucătorii de la FCSB, luați în colimator de un component al Generației de Aur! "Ar trebui să-i doară această lipsă de performanță" De ce Reghecampf nu este văzut drept un "salvator"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2020, 19:04

Costel Gâlcă este singurul tehnician care a luat titlul cu FCSB după plecarea lui Reghecampf. S-a întâmplat în 2015! "Reghe" a plecat de la arabi imediat ce a expirat clauza prin care trebuia să plătească două milioane de euro dacă își dă demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf poate reveni la FCSB

"Eu nu-l văd pe Reghecampf…vine, gata se schimbă situația la FCSB. Ar trebui să fie o răbufnire de orgoliu a jucătorilor pentru că au trecut foarte mulți ani de când nu au câștigat campionatul și ar trebui să le pese și să îi cam doară această lipsă de performanță", a declarat Gică Popescu pentru AS.ro.

"Venirea lui Reghecampf cu siguranță va aduce FCSB în postura de principală favorită la titlu. El știe să lucreze cu Becali și cred că ar fi un plus pentru echipă", a ținut să asigure Helmut Duckadam, în exclusivitate pentru AS.ro.

Cu Laurențiu Reghecampf antrenor, FCSB a reușit transferuri record. Sporting Lisabona a pregătit 11 milioane de euro ca să-l transfere pe Florinel Coman la iarnă.

"Dacă Mihăilă s-a vândut cu 8 milioane și jumătate de euro, de ce n-ar spera FCSB să ia minimum 10 pe Coman? Ei au socotelile lor, probabil că au încredere că se poate vinde pe o sumă mai mare", a transmis fostul căpitan al Barcelonei.

Reclamă

"Mbappe" Coman este accidentat și a lipsit în meciul dintre Academica Clinceni și FCSB. Roș-albaștrii au marcat abia în ultimele cinci minute ale partidei. Dennis Man (86) și Olimpiu Moruțan (89) au înscris golurile echipei lui Toni Petrea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și