Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Sora lui Florin Tănase este stomatolog şi l-a avut pacient pe Gigi Becali: "L-am îngrijit!" Promisiunea făcută fratelui său: "Le fac zâmbet de campioni!"

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 17:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:19

Reclamă

Florin Tănase are două surori, iar ambele s-au specializat în stomatologie. Cristina are grijă şi de dinţii fratelui ei, cel mai bun marcator de la FCSB. La titlu, va avea un zâmbet de campion!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Exact, nu sunt campioni, trebuie să le facem zâmbet de campioni. În primul rând e fratele meu şi trebuie să am grijă de zâmbetul lui", a spus Cristina Tănase de exclusivitate la Antena Sport. 

Sora lui Tănase, Cristina, lucrează la clinica lui Gigi Becali şi a avut pe scaun mai mulţi pacienţi de la FCSB. 

"Au venit şi de la FCSB fotbalişti. Este o clinică dotată cu aparatură de ultima generaţie", a mai spus Cristina Tănase.  

Gigi Becali a fost pacientul Cristinei Tănase

Şi Gigi Becali i-a fost pacient. "Da, ne-a făcut o vizită, l-am îngrijit", a mai spus Cristina Tănase 

Reclamă
Reclamă 4

Cristina a fost si Miss în facultate. Ea suferă că nu poate fi pe stadion, la meciurile fratelui ei.  

"Fiind căpitanul celei mai bune echipe din România, vă daţi seamă şi ştiţi că este admirat", a mai spus Cristina Tănase. 

Mama le-a îndrumat pe surorile lui Tănase către stomatologie.

Reclamă

"Cu timpul mi-am dat seama că fac ceea ce îmi place. De ce chirurgie? Asta este încă o întrebare pe care nu mi-o explic", a mai spus Cristina Tănase. 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și