Închide meniul

VIDEO | Imagini impresionante! Fanii lui Dinamo au mers să-şi susţină favoriţii la hotel! Contra şi-a lăsat secunzii să aibă grijă de echipă

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 4 decembrie 2020, 16:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

VIDEO | Imagini impresionante! Fanii lui Dinamo au mers să-şi susţină favoriţii la hotel! Contra şi-a lăsat secunzii să aibă grijă de echipă

as.ro

Fanii i-au încurajat pe jucătorii lui Dinamo la hotel, înainte de meciul cu FC Argeş

Ionel Gane a fost secundul lui Cosmin Contra, dar nu a plecat de la Dinamo odată cu acesta. El va conduce meciul cu FC Argeş, din etapa a 12-a a campionatului. Şi fanii îi sunt alături. Au aprins torţe şi au cântat în faţa hotelului în care a fost cazată echipa la Piteşti. Vezi clipul video, AICI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Știam că nu mai sunt bilete, dar tot ne-am dus până la Pitești. Alături, căci fără tine n-aş putea trăi", au transmis fanii din Peluza Cătălin Hâldan.

Ionel Gane: "Contra m-a rugat să rămân"

Contra l-a copiat pe Dan Petrescu, cel care şi-a lăsat secunzii să pregătească meciul cu CSKA Sofia din Europa League.

"Mi-a spus Cosmin, m-a rugat să rămân. Trebuie să scoatem maximum în meciurile din acest an. Cel puţin pe plan sportiv trebuie să arătăm bine, pentru suporterii care au venit şi astăzi să ne încurajeze", a spus Gane.

Urmaşul lui Contra i-a ironizat pe acţionarii spanioli ai lui Dinamo care nu au achitat niciun ban, deşi au promis în repetate rânduri că situaţie e sub control. 

Reclamă

"E greu sa îi motivăm pe jucători. Promisiunile rămân promisiuni, aşteptăm 'proxima semana'. Pe jucătorii care au decis să plece, trebuie să îi înţelegem. Cei care au rămas sunt capacitaţi sută la sută pentru meciul de azi. Nu şltiu daca vor mai pleca alţi jucători", a mai spus Gane la Digi Sport. 

Mesajul emoționant transmis de Cosmin Contra dinamoviștilor

Contra a plecat din ţară şi le-a scris fanilor un mesaj emoţionant în care le-a explicat că dacă nu avea probleme de sănătate ar fi rămas la Dinamo.

”Plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viața mea este o mare minciună.

Reclamă 4 / 0/3

Vă rog să îmi iertați naivitatea. Am garantat pentru niște oameni pe care nu îi cunoșteam și am greșit", a transmis Contra.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și