Închide meniul

VIDEO | Rapidiştii au făcut testul pentru coronavirus. Dan Alexa a izbucnit în plâns!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2020, 18:02

VIDEO | Rapidiştii au făcut testul pentru coronavirus. Dan Alexa a izbucnit în plâns!

FC Rapid

Giuleştenii au făcut testele pentru Covid-19

Fotbaliştii au fost puşi la grea încercare de către medici. Unora dintre ei le-au curs lacrimi în momentul testării. Într-o situaţie similară a fost şi Dan Alexa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidiştii, chinuiţi în momentul testării pentru Covid-19

"Jucătorii și stafful Rapidului au fost testați astăzi, făcând un exsudat faringian și nazal, necesar pentru a putea intra în cantonament în deplină siguranță. Testul nu a fost unul ușor, însă nu a lipsit buna dispoziție și nerăbdarea de a începe treaba", au anunţat alb-vişiniii pe facebook.

Lui Dan Alexa nu i se mai potriveşte porecla pe care o avea când juca în Liga 1. "Chirurgul" a avut de suferit când i s-a făcut testul RT-PCR. "Mi-au dat lacrimile", a fost reacţia antrenorului giuleştenilor.

Jucătorii au fost testaţi la scurt timp după ce Daniel Pancu a acceptat funcţia de preşedinte al Rapidului. Fostul antrenor al giuleştenilor îl va înlocui pe Ovidiu Burcă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și