Închide meniul

VIDEO | Steliştii au cu ce se mândri! Imagini de senzaţie cu "bijuteria" din Ghencea: "Cel mai frumos stadion din țară!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 18:29

VIDEO | Steliştii au cu ce se mândri! Imagini de senzaţie cu "bijuteria" din Ghencea: "Cel mai frumos stadion din țară!"

Captură AS47

Imagini de senzaţie cu "bijuteria" din Ghencea

Noua arenă a fost ridicată pe locul celei care data din 1974 şi are o capacitate de 31.254 de locuri. Întreţinerea "bijuteriei" din Ghencea ajunge la aproape un milion de euro, după cum a anunţat directorul de investiții de la CNI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul Steaua va fi folosit în scurt timp, iar administratorii se asigură că arena va arăta impecabil la primul meci oficial. Recent, aceştia au montat panourile led şi au făcut noi probe.

"CSA Steaua București are cel mai frumos stadion din țară! Constructorii au montat panourile led, pe exterior și acum se fac probe", au scris suporterii de la AS47 pe Facebook.

Directorul de investiții de la CNI a dezvăluit cât vor plăti anual "militarii" pentru buna stare a "bijuteriei" din Ghencea.

Reclamă

Stadionul Steaua:

EXCLUSIV | FCSB caută stadion! ”La Ghencea nu ne lasă!” Gigi Becali a răbufnit: ”Acolo e stăpân ăla… ”

Patronul FCSB pare că și-a luat gândul și de la noul stadion Ghencea, deși a părut ironic atunci când a vorbit despre faptul că echipa sa nu va avea voie să evolueze acolo.

”Stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă”, a declarat Becali pentru AS.ro.

Prima opțiune pentru FCSB ar fi noul stadion Arcul de Triumf, dar Gigi Becali susține că nu vrea să mai certe cu nimeni și a lansat o serie de ironii la adresa lui Alin Petrache, pe care l-a numit "stăpânul stadionului".

Reclamă 4 / 0/3

"O să vedem unde o să jucăm. Unde ne lasă o să jucăm. Suntem în România, în România trebuie să faci ce te lasă. Eu nu mai sunt ăla să mă mai cert. Jucăm unde ne lasă.

Arcul de Triumf are proprietar. E ăla, Petrache, Petrache e propietar. Vorbim cu el, dacă ne lasă, ne rugăm de el. Ce MTS? Unde ne lasă", a spus Becali, amuzat.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și