Închide meniul

Vine Cosmin Olăroiu la FCSB? Gigi Becali nu a stat pe gânduri: Dacă vrea să vină, pune mâna pe telefon şi spune `băi, Gigi, vezi că vin antrenor la tine`. Şi gata”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 12:33

Vine Cosmin Olăroiu la FCSB? Gigi Becali nu a stat pe gânduri: Dacă vrea să vină, pune mâna pe telefon şi spune `băi, Gigi, vezi că vin antrenor la tine`. Şi gata

Cosmin Olăroiu şi-a prelungit contractul cu Al Sharjah

Cosmin Olăroiu rămâne în Emirate / Profimediaimages

„Olăroiu e o variantă, dar nu vine ăla la noi, are mulţi bani. Ce să îi zic eu lui Olăroiu? `Băi, Oli, vii la mine?` Mi-e ruşine. Dacă vrea să vină, pune mâna pe telefon şi spune `băi, Gigi, vezi că vin antrenor la tine`. Şi gata”, a spus Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vine Cosmin Olăroiu la FCSB? Olăroiu e liber de contract

Cosmin Olăroiu este liber de contract după cei trei ani petrecuţi la Jiangsu Suning, echipă cu care a scris istorie şi cu care a câştigat titlul în China. Oli a recunoscut recent că a fost contactat de o echipă din Liga 1.

”Da! O echipă! Pot să plec în orice proiect cu oricine, curaj am, minte îmi mai trebuie. Nu îmi e frică să plec la drum, dar există un risc în tot ceea ce faci. Merită să riști pentru un anumit lucru? Aici trebuie să îți dai răspunsul”, a spus Olăroiu, pentru Digi Sport.

Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China

Antrenorul român a reușit o performanță fără precedent la Jiangsu Suning, câștigând singurul titlu de campioană din istoria clubului. Din păcate pentru „Oli”, totul a fost în zadar.

Jiangsu Suning a fost dizolvată la scurt timp după cucerirea titlului, iar Olăroiu nu și-a primit banii promiși de la chinezi. Olăroiu și-a căutat dreptatea la FIFA, însă răspunsul primit de la forul internațional l-a lăsat mască.

Reclamă

„Pe ei nu îi interesează foarte mult şi au zis că nu au jurisdicţie pentru că nu mai e echipă afiliată la FIFA. Dar când noi aveam drepturile de luat de la ei, erau echipă afiliată FIFA”, a spus Cosmis Olăroiu, potrivit sursei citate.

Cosmin Olăroiu, propus la naţională de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi este convins că bunul său prieten Cosmin Olăroiu este succesorul perfect pentru banca naţionalei atunci când el îşi va termina mandatul. „Oli” a fost la un pas de echipa naţională şi în 2011, însă a ajuns în cele din urmă la Steaua.

„În momentul în care eu aș renunța, Olăroiu cred că ar fi cea mai bună variantă pentru naţionala României. Nu neapărat pentru că suntem prieteni, ci prin ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. Discutăm mereu la telefon, nu trebuie să ne întâlnim ca să vorbim. Nu mi-a dat neapărat un sfat”, a declarat Mirel Rădoi în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cosmin Olăroiu e liber de contract
  • Marius Şumudică e aproape de FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și