Închide meniul

Viorel Moldovan se amuză de noile reguli din Liga 1. "Arbitrii nu vor mai avea fluier, vor suna din clopoțel"

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2020, 16:51

Viorel Moldovan se amuză de noile reguli din Liga 1. "Arbitrii nu vor mai avea fluier, vor suna din clopoțel"

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu

Viorel Moldovan se amuză de noile reguli

  • Meciurile din Liga 1 se vor juca în condiții speciale
  • Jucătorii nu vor mai avea voie să scuipe
  • Viorel Moldovan este antrenorul Chindiei

Antrenorul Chindiei Târgoviște a făcut chiar și glume pe seama îndrumărilor primite pe adresa clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan face glume pe timpul pandemiei

La reluarea Ligii 1, jucătorii nu vor mai avea voie să scuipe pe teren. Viorel Moldovan a avut o reacție amuzantă.

"Să vedeți și cu scuipatul ce greu va fi! O să fie frumos, pe cuvânt! Vă mai spun una tare. Nu știu dacă sunteți la curent. Să știți că arbitrii nu vor mai avea voie să fluiere în fluier. N-ați știut asta? Vor avea un clopoțel și vor suna din el!", a spus Viorel Moldovan la Digi Sport.

Reclamă

Fostul atacant al Generației de Aur nu înțelege de ce muncitorii au voie pe șantiere, dar jucătorii nu se pot antrena în această perioadă. Așteaptă totuși ca România să nu mai fie sub stare de urgență.

"Ne dă drumul din lesă, pe 15 mai dăm drumul la treabă! Am ieșit de câteva ori la cumpărături. Nici când nu era pandemie nu prea ieșeam. Rar aveam tangențe cu orașul. De ieșit, eu nu prea ies, eram obișnuit cu izolarea. Acum chiar îmi doresc să mă apuc de treabă.

Reclamă

Eu deja am făcut două variante de program pentru trei săptămâni. Eu sunt convins că avem nevoie de cel puțin o lună de pregătire. O luăm de la zero. Două luni de pauză înseamnă enorm pentru un fotbalist. Pierzi foarte mult, chiar dacă preparatorul fizic a fost în contact cu băieții. Au făcut și ei cum au putut, în apartament, în casă, dar e diferență mare între a te antrena singur și împreună cu echipa. Niciodată nu am stat atât de mult", a continuat antrenorul Chindiei Târgoviște.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face "ravagii" în atacul României la EURO
Echipa naţională • 31 mart., 17:00
Viorel Moldovan ştie ce jucători ar face „ravagii” în atacul României la EURO: „Ce viteză putem să avem!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională
Echipa naţională • 24 mart., 11:32
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională: „Când văd câte prostii face copilul ăsta…”
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor