Închide meniul

Viorel Păunescu a ales între CSA Steaua şi FCSB. Verdict fără ocolişuri: „Asta este Steaua!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2023, 11:10

Reclamă
Viorel Păunescu a ales între CSA Steaua şi FCSB. Verdict fără ocolişuri: „Asta este Steaua!

Viorel Păunescu a ales între CSA Steaua şi FCSB

Viorel Păunescu, alături de Gigi Becali / Hepta

Viorel Păunescu nu s-a ferit şi a ales între CSA Steaua şi FCSB. Fostul conducător al clublui din Ghencea a avut o reacţie categorică în momentul în care a fost întrebat care este continuatoarea echipei care, în 1986, câştiga Cupa Campionilor Europeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curtea de Apel a agitat şi mai mult apele în scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB. AConform deciziei luate de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, CSA Steaua deţine palmaresul în perioada 1947 – 1998. De asemenea, un nou palmares s-a creat în perioada 2003 – 2017, an în care Gigi Becali a schimbat denumirea echipei pe care o deţinea în FCSB. În perioada 1998 şi 2003, palmaresul aparţine celor de la AFC Steaua. Decizia nu este definitivă.

Viorel Păunescu a ales între CSA Steaua şi FCSB

Care echipă e adevărata Steaua?„, a fost întrebarea la care Viorel Păunescu nu s-a ferit să răspundă.

Când s-a făcut preluarea eu nu m-am băgat, m-am retras. Am avut o perioadă bună atunci, am luat titlul cu Victor Pițurcă.

Steaua este cea a Armatei, ea a câștigat Liga Campionilor, echipa din Liga 2. Suporterii mă respectă și mă sună și în ziua de azi, vorbesc cu ei.

Reclamă

FCSB are treaba ei, eu am rămas în relații bune cu Gigi Becali. Se bat pentru câștigarea Ligii 1, așa văd, au o echipă bună”, a spus Păunescu pentru iamsport.ro.

Viorel Păunescu este cel care a preluat Steaua de la MApN, în 1998, şi i-a cedat-o apoi lui Gigi Becali.

După decizia luată de Curtea de Apel, în privinţa palmaresului, Becali a ţinut să afirme că va face recurs la Înalta Curte în încercarea de a obţine o hotărâre care să nu mai lase nicio urmă de îndoială.

Reclamă 4 / 0/3

O să facem recurs. Palmaresul poate fi numai unul şi ăla ar trebui atribuit echipei care este continuatoarea Stelei. Noi, în hotărârea definitivă pe care nu a contestat-o nimeni, scrie că suntem continuatorii.

Tot Curtea de Apel a dat acea hotărâre. Dacă suntem continuatorii, nu avem nevoie de altceva. Uitaţi-vă la UEFA. Vedeţi ce coeficient are FCSB, ne adaugă pentru câştigarea Cupei Campionilor.

Plus că primim o sumă în fiecare an. Mergem mai departe ca să ne spună clar: cum vine asta cu patru palmarese? Decizia nu este nefavorabilă, din moment ce lor le-a respins tot. Noi vrem să scrie clar cum stau lucrurile şi de asta mergem la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie„, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Imagini tulburătoare cu Viorel Păunescu

Imagini tulburătoare cu Viorel Păunescu. Ajuns la 88 de ani, unul dintre cei mai bogaţi români a ajuns de nerecunoscut.

Viorel Păunescu a avut o apariţie rară în spaţiul public. Milionarul român, ajuns la 88 de ani, are nevoie de ajutor pentru a putea merge pe stradă.

Viorel Păunescu a fost surprins în Parcul Herăstrău, în timp ce discuta cu un prieten. Viorel Păunescu a fost însoţit în permanenţă de şoferul său, care l-a ajutat să se deplaseze. Imaginile tulburătoare au fost surprinse de colegii de la spynews.ro.

Viorel Păunescu este unul dintre cei mai vechi şi mai cunoscuţi oameni din fotbalului românesc. Viorel Păunescu este fostul președinte al Consiliului de Administrație al clubului de fotbal Steaua București, din perioada 1998–2003. Ulterior, Viorel Păunescu a cedat echipa lui Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și