Închide meniul

„Vreau să plec cât mai repede!” Darius Olaru, următorul produs de export de la FCSB. Unde vrea să joace „perla” lui Gigi Becali + „Ne întoarcem cu victorie de la CFR Cluj”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2021, 19:14

„Vreau să plec cât mai repede! Darius Olaru, următorul produs de export de la FCSB. Unde vrea să joace „perla lui Gigi Becali + „Ne întoarcem cu victorie de la CFR Cluj

Darius Olaru vrea să plece de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Darius Olaru vrea să se transfere cât mai rapid de la FCSB. În ceea ce privește posibila destinație, jucătorul își dorește să ajungă în campionatul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru vrea să plece de la FCSB

„Mi-aş dori cât mai repede (n.r. – să plece de la FCSB) şi cred că în Spania mi-aş dori. Vreau să îi urez multă baftă lui Oli (n.r. – Olimpiu Moruțan) acolo şi sper să facă treabă bună”, a spus Darius Olaru, pentru FCSB TV.

Olaru este unul dintre favoriții lui Gigi Becali și unul dintre cei mai apreciați jucători de la FCSB. În sezonul trecut, a marcat opt goluri și a oferit două pase decisive, în toate competițiile.

Colegul său, Olimpiu Moruțan, s-a transferat săptamâna aceasta la Galatasaray Istanbul pentru o sumă care poate ajunge până la 5,7 milioane de euro, în funcție de bonusuri.

Reclamă

Darius Olaru: „Simt un sulfet nou cu Edi Iordănescu!”

Adus de Gigi Becali în locul lui Dinu Todoran, Edi Iordănescu a readus încrederea în rândul jucătorilor de la FCSB. Olaru e sigur că roș-albaștrii pot avea din nou rezultate mari și e optimist că echipa lui se va impune în derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică.

„Nu neapărat că mi-aş dori să marchez, sper eu să fac un joc bun şi să îmi ajut echipa să câştige. Sper ca cei din faţă să marcheze şi eu să îmi fac treaba mea. A contat foarte mult sprijinul suporterilor, ştim ce înseamnă ei pentru noi. Sperăm să vină în continuare lângă noi.

Sper să nu îi dezamăgim şi să ne întoarcem cu o victorie de la Cluj. Simt un suflu nou, a adus aşa foarte multă încredere în rândul nostru. Sperăm în continuare să arătăm această încredere în teren, să arătăm determinare şi să obţinem şi victorii. Asta ne face să ne deblocăm”, a mai spus Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB se va juca duminică, 29 august, de la ora 21:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Darius Olaru vrea să plece de la FCSB
  • Ce a spus înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și