Închide meniul

Olimpiu Moruțan, prima imagine alături de Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Fatih Terim i-a băgat deja în ședință! Film fabulos de prezentare pentru fosta „perlă” de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2021, 21:20

Olimpiu Moruțan, prima imagine alături de Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Fatih Terim i-a băgat deja în ședință! Film fabulos de prezentare pentru fosta „perlă de la FCSB

Olimpiu Moruțan, prima imagine cu Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Twitter Galatasaray

Suma plătită de Galatasaray pentru Moruțan și Cicâldău poate ajunge până la 12,2 milioane de euro, asta dacă turcii se vor califica în grupele Europa League și îi plăti bonusurile lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima imagine cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Cei doi fotbaliști români s-au întâlnit pentru prima dată la baza celor de la Galatasaray, iar turcii au imortalizat momentul pe rețelele de socializare.

Moruțan s-a întâlnit și cu Fatih Terim, care l-a băgat în ședință alături de Cicâldău. Tehinicianul turcilor le-a oferit câteva indicații jucătorilor români veniți în această vară la Istanbul.

Turcii i-au pregătit și un film de prezentare fabulos lui Olimpiu Moruțan. Galatasaray l-a primit pe fostul jucător de la FCSB ca o mare vedetă. „În anul în care am fost născut, legendele fotbalului țării mele făceau istorie în altă țară. Mi-am petrecut copilăria ascultând poveștile lor. Apoi, într-o zi, echipa a venit în orașul în care locuiam și, în altă zi… (n.r. insert cu anunțul interesului Galatei).

Reclamă

Și acum sunt aici, în Istanbul, să lupt pentru acest club magnific și voi, suporterii lui Galatasaray, sunteți gata?”, a spus Olimpiu Moruțan.

Giovanni Becali: „Dacă nu funcționează Moruțan și Cicâldău, nu mai intră picior de român aici!”

Dacă Moruțan și Cicâldău vor eșua la Galatasaray, turcii nu vor mai cumpăra niciodată jucători români. Anunțul a fost făcut chiar de Giovanni Becali, impresarul care i-a adus pe cei doi jucători la Istanbul. Președintele grupării „Cim Bom” l-a atenționat deja pe Giovanni Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Terim antrenează echipa, joacă mâine, iar apoi va veni în sala de întâlniri, la stadion, unde se prepară iarba de parcă e Wembley. Moruțan e un copil. Dacă ia numărul 10 e vai de capul lui, trebuie să simtă presiunea pe el, să vadă ce diferență e între cum se antrena în țară.

Mi-a zis președintele că, dacă nu funcționează ăștia doi, nu mai intră picior de român aici! Pe amândoi i-au luat pe răspunderea mea. Eu cred în acești doi copii”, a spus Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

Cicâldău a debutat cu gol la Galatasaray și a fost aproape să marcheze și în al doilea meci, dar șutul său s-a oprit doar în bară. De cealaltă parte, Moruțan are șanse mari să preia tricoul cu numărul 10, astfel că presiunea va fi și mai mare pe fosta „perlă” de la FCSB.

În acest sezon, Moruțan a înscris un singur gol și nu a oferit niciun assist în cele 7 meciuri jucate în tricoul lui FCSB. De cealaltă parte, Cicâldău, care a apucat să joace doar trei meciuri pentru Universitatea Craiova în acest sezon, nu a contribuit cu vreun gol sau un assist.

În sezonul precedent, cifrele lui Moruțan și Cicâldău au fost mult mai impresionante. Fostul jucător de la FCSB a fost cel mai bun pasator al Ligii 1, cu 15 assist-uri, în timp ce Cicâldău a fost golgheterul Craiovei, cu 12 reușite în toate competițiile.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și