Închide meniul
EXCLUSIV

Wesley Lopes regretă și acum că Gigi Becali nu l-a transferat la Steaua. „Îmi pare rău că n-am jucat acolo!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 14:27 / Actualizat: 16 februarie 2024, 17:57

Wesley Lopes regretă și acum că Gigi Becali nu l-a transferat la Steaua. „Îmi pare rău că n-am jucat acolo!

Wesley a fost golgheter la FC Vaslui şi ar putea reveni în fotbalul românesc la Botoşani

Wesley, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport / as.ro

  • Wesley Lopes, vedetă la Vaslui
  • A fost la un pas să fie transferat de Gigi Becali

Wesley Lopes regretă și acum că Gigi Becali nu l-a transferat la Steaua. Wesley încă regretă că Adrian Porumboiu nu l-a lăsat să plece de la FC Vaslui în momentul când Gigi Becali a venit cu oferta. Brazilianul și-ar fi dorit să joace pentru una dintre marile echipe ale României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wesley a realizat performanțe incredibile cu FC Vaslui. A fost la un pas să câștige campionatul și a jucat cu formația din Moldova în grupele Europa League. Chiar și așa, nu a simțit niciodată bucuria câștigării unui trofeu în România.

Wesley Lopes regretă și acum că Gigi Becali nu l-a transferat la Steaua

„Eu am mare respect pentru Vaslui, eu sunt țăran de la Vaslui. Dar, în Brazilia și în Europa, Steaua, Rapid, CFR și Dinamo sunt cunoscute. Au galerie frumoasă, stadionul e plin, toate lucrurile astea. Astăzi îmi pare rău că nu am jucat pentru una dintre echipele astea. Vaslui e tot pentru mine, are galerie frumoasă și ea, nu vorbesc urât de Vaslui. Dar altceva sunt Steaua, Dinamo, CFR, Rapid. Vorbim de galerie, vorbim de tot. A fost păcat de lucrul ăsta!”, a spus Wesley, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Wesley a jucat pentru FC Vaslui în perioada 2009 – 2012. 77 de goluri are Wesley în tricoul Vasluiului, fiind al doilea cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, după Eric de Oliveira.

Brazilianul a plecat de la FC Vaslui în 2012, la Al Hilal, pentru trei milioane de euro.

Reclamă

Wesley și-a făcut academie în Brazilia

Wesley și-a făcut academie în Brazilia și vrea să crească fotbaliști pentru cluburile din Europa! Brazilianul care a scris istorie în Liga 1 caută să colaboreze cu echipele din România și să poată aduce tineri talentați, din țara sa, în campionatul nostru. Acesta este și motivul pentru care Wesley a venit în București.

Deși s-a crezut că Wesley a venit în România doar pentru distracție, să mănânce mici și să bea bere, brazilianul a venit și cu treabă. Totuși, acesta a demonstrat că nu a uitat cum să petreacă românește. Wesley a petrecut alături de bunul său prieten, celălalt brazilian care a scris istorie în Liga 1, Eric.

Wesley: „Am muncit pentru a strânge bani cât să trăiesc liniștit!”

De când m-am lăsat și până acum, nu am făcut mai nimic. Am muncit în cariera de fotbalist pentru a strânge bani cât să trăiesc liniștit. Soția îmi managerială banii.

Reclamă 4 / 0/3

Acum m-am decis sa deschid o academie de fotbal pentru a ajuta tinerii care nu au viitor. Vrea să îi iau de pe stradă să îi aduc la fotbal. Prin acestă modalitate îi împiedic și din a se apuca de rele. Mai bine sa vină la fotbal, decât să ajungă la pușcărie.

Suntem abia la început. Avem cinci sau șase antrenori. Suntem în dezvoltare. Vreau să aduc tineri talentați în România. Mă interesează să colaborez cu cluburile din Liga 1. Ar fi o realizare pentru mine să pot aduce jucători aici. România este a doua mea casă„, a spus Wesley pentru AntenaSport.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”