Închide meniul

„Zece ani aș lua campionatul!” Liber de contract, Dan Petrescu a anunțat în ce condiții ar antrena din nou în România: „Dacă găsesc așa ceva, m-ar interesa!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2021, 15:12

„Zece ani aș lua campionatul! Liber de contract, Dan Petrescu a anunțat în ce condiții ar antrena din nou în România: „Dacă găsesc așa ceva, m-ar interesa!

Motivul pentru care Dan Petrescu vrea să-și amâne venirea la echipa națională

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu caută o echipă care să aibă un mediu prielnic pentru performanță. Atmosfera din cadrul clubului este foarte importantă pentru tehnicianul care a cucerit de 4 ori titlul în Liga 1. Pentru asta, Petrescu și-ar dori să ia singur toate deciziile de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa ideală în viziunea lui Dan Petrescu

Cu toate acestea, Petrescu consideră că patronii din fotbal, și nu doar cei din România, se implică tot mai mult peste treburile antrenorului.

În ziua de astăzi e imposibil. În Anglia era Ferguson unde decidea tot, Mourinho cred că e la fel, poate și Guardiola. Dar nu sunt multe cluburi în lume care să accepte acest lucru. În Anglia cred că încă ia antrenorul toate deciziile, colaborând cu ceilalți. În Italia, în România, nu cred că e posibil. Dacă găsesc așa ceva, m-ar interesa și zece ani aș lua campionatul!„, a declarat Dan Petrescu, la gsp.ro.

Dan Petrescu are un titlu cu Unirea Urziceni și patru campionate pe banca CFR-ului. „Bursucul” a dezvăluit că a fost la un pas să ajungă pe banca lui Dinamo. 

Petrescu: „Neluțu Varga nu s-a băgat niciodată peste mine la CFR Cluj!”

Petrescu este omul cu care a început hegemonia lui CFR Cluj în Liga 1. „Bursucul” crede că a reușit să aducă trei titluri în Gruia tocami pentru faptul că patronul Neluțu Varga l-a lăsat în treburile lui.

Reclamă

„Nu s-a băgat niciodată! Și cred că ăsta e secretul. Toată lumea se pricepe la fotbal și la politică. Ha, ha, ha! Dar nu s-a băgat niciodată. Mai e o problemă! Cred că toată lumea știe cum sunt eu. La mine, și dacă mă suni ai greșit… Dacă ai greșit să-mi propui ceva, mă supăr, darmite să-mi mai zici și ceva!”, a mai spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj în decembrie 2020, fiind înlocuit de Edi Iordănesu. Între timp, nici fiul Generalului nu se mai află în Gruia. Antrenorul campioanei României este Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și