Închide meniul
Video

Fotbalistii s-au pus pe citit

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2020, 17:07

Reclamă

Fara obiectul muncii, mingea, fotbalistii s-au pus pe citit! E sportul numarul 1 in carantina! Ei aleg de la carti bisericesti, la autobiografii si chiar best-sellere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 24 oct.

Raphinha, prima reacţie după hat-trick-ul cu care a „demolat-o” pe Bayern: „O noapte minunată!”. Ce a spus despre El Clasico

23:58

Barcelona – Bayern 4-1 și RB Leipzig – Liverpool 0-1, în Liga Campionilor! Raphinha a făcut spectacol! Rezultatele + clasamentul

23:41

VIDEOBernadette Szocs – Orawan Paranang 3-1 a fost în AntenaPLAY. Bernie s-a calificat în optimile WTT Champions Montpellier 2024!

23:36

Raphinha, „călăul” lui Bayern în UEFA Champions League! Brazilianul, performanță istorică în fața bavarezilor

23:30

Trei absenţe importante pentru FCSB la meciul cu Rangers! Ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana

23:20

UPDATERaphinha, hat-trick de senzaţie în Barcelona – Bayern! Primul gol l-a marcat după numai 58 de secunde!

1 Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B 2 Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB 3 VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi 4 Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor 5 Foto„Adevărul nu a fost spus!” Gerard Pique, discurs vehement la 2 ani după despărţirea de Shakira 6 Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”
Citește și