Închide meniul

FRF, mesaj pentru Adrian Mititelu Jr: „Trebuie să ai răbdare cu Adi Mutu”. Jucătorii pe care îi poate face „Briliantul” să strălucească!

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2021, 9:33

FRF, mesaj pentru Adrian Mititelu Jr: „Trebuie să ai răbdare cu Adi Mutu. Jucătorii pe care îi poate face „Briliantul să strălucească!

AS.ro

FRF, mesaj pentru Adrian Mititelu Jr

  • Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948
  • Mihai Stoichiţă are încredere deplină în „Briliant”

Stoichiţă le-a cerut oltenilor să aibă răbdare cu cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, cel care este la egalitate cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF, mesaj pentru Adrian Mititelu Jr. „Nu vrei să îţi dărâme toate zidurile din prima”

E bine că a ales un proiect foarte bun, acolo unde Adrian Mititelu îi pune pe masă condiţii extrem bune, iar dacă ai răbdare cu Adi şi nu vrei să îţi dărâme toate zidurile din prima, atunci o să vedeţi unde o să ajungă echipa cu acest antrenor.

Adi Mutu, deşi a fost un fotbalist ofensiv vă garantez că este un antrenor echilibrat. Nu se aruncă niciodată pe atac nebuneşte, doar de dragul spectacolului, ci are un echilibru între apărare şi atac.

Reclamă

Nu o să vedeţi niciodată la Adi Mutu că neglijează apărarea. Este atent la toate detaliile, iar lui Mutu nu îi place să vorbească prea mult, ci îi place să muncească. O să vă convingeţi la Craiova de toate aceste lucruri„, a declarat Mihai Stoichiţă pentru ediţie.ro.

Stoichiţă speră ca Mutu să primească jucătorii de care are nevoie pentru a se lupta la un loc de play-off. Tinerii Dragoş Albu şi Robert Popa ar putea fi titulari şi în Liga 1.

Reclamă

Eu zic că o să facă treabă bună în viitorul sezon de Liga 1, deşi nu o să îi fie deloc uşor. Liga 2 este diferită de Liga 1, iar lotul trebuie întărit foarte mult.

La Craiova este un jucător foarte talentat, iar eu ştiu că selecţionerii sunt cu ochii pe el. Este vorba de căpitanul Albu, cel care este un puşti foarte talentat şi în mod sigur o să crească mult în valoare cu un antrenor ca Adi Mutu.

Acest puşti are multe calităţi, însă totul depinde doar de el.Şi tânârul Popa este un portar de perspectivă, este mai mereu convocat pe la loturile naţionale, iar noi îi vom urmări cu atenţie pe aceşti băieţi„, a mai spus directorul tehnic al FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a anunţat că a venit cu gânduri mari la FC U Craiova 1948. Mutu vrea să ducă echipa lui Mititelu în lupta pentru primele locuri ale clasamentului.

Este o perioadă de discuții, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puțin și vom face foarte multe. Mulțumim familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate. Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambițios, am obiective oricum. Nu am venit să fac act de prezență.

M-a convins setea de performanță a echipei. Nu situația materială, nu asta contează. E o echipă nou-promovată, sunt și eu tânăr. Împreună vrem să creștem, să avem performanță”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de prezentare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj