Închide meniul

Gabi Tamaş îl ameninţă pe Cortacero. "Cu mine nu şi-ar fi permis. Mergeam în Spania". Cum l-a apărat pe Magaye Gueye

Antena Sport Publicat: 14 martie 2021, 8:52

Reclamă
Gabi Tamaş îl ameninţă pe Cortacero. "Cu mine nu şi-ar fi permis. Mergeam în Spania". Cum l-a apărat pe Magaye Gueye

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Gabi Tamaş a criticat dur situaţia de la Dinamo, după ce a fost decisiv în Clinceni - Voluntari 0-1

Gabi Tamaş este uluit de probleme cu care se confruntă fostul său club, Dinamo, alături de care a câştigat trei trofee: Cupa României, în 2003 şi 2005, şi Supercupa României, în 2005.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş, despre Pablo Cortacero: "Mergeam în Spania"

Tamaş spune că acţionarii spanioli nu şi-ar fi permis să se poarte la fel dacă el ar mai jucat în Ştefan cel Mare.

"Nu cred că îşi permiteau să facă aşa ceva. Meregeam până în Spania. E păcat ca un club ca Dinamo să ajungă în situaţia asta", a spus Tamaş, potrivit telekomsport.

Tamaş a vorbit şi despre scandalul provocat de Magaye Gueye, care a fost testat pozitiv pentru consumul de cocaină după meciul cu FCSB din Cupă,

"Ce, s-a dopat cineva? Lasă că au fost şi alţii! (..) Din China (n.r. ironic). Ce, pe alţii nu i-au prins dopaţi sau cum? La noi în ţară se face un are tam-tam că este Dinamo brand. Droguri, nedroguri, ei trebuie să joace şi să iasă din situaşia asta", a mai spus Tamaş.

Reclamă
Reclamă

Gabi Tamaş, pasă de gol de 60 de metri, în Clinceni – Voluntari 0-1

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a revenit în Liga 1, după ce a părăsit-o pe U. Cluj pentru a jucat la Voluntari. Ilfovenii au dat lovitura cu Tamaş.

În această etapă, fundaşul central a dat o pasă de gol de 60 de metri în victoria cu 1-0 contra lui Academica Clinceni, una dintre revelaţiile din Liga 1.

Gabi Tamaş a spus că îşi doreşte să revină în vară la Hapoel Haifa. Preşedintele clubului, Yoav Katz, nu excludere revenirea fundaşului român, dar spune că până acum nu există nicio ofertă concretă.

Reclamă

Gabi Tamaş vrea să joace din nou în Israel

"Momentan nu avem o ofertă pentru Tamaș. Gabriel este un jucător foarte bun și are o personalitate extraordinară, însă știu că acum joacă la o echipă mai mică din România, ceea ce mă face să mă gândesc că nu este în cea mai bună formă", a spus Yoav Katz, pentru playsport.

Şeful lui Hapeol Haifa nu exclude însă revenirea lui Gabi Tamaş la echipa pe care o conduce.

"Are o vârstă, dar să nu uităm că sunt fotbaliști care joacă și la 45 de ani. Asta nu este neapărat o problemă. Poate din vară ar fi o posibilitate să vină, însă nu ține de noi, ci de el și forma lui fizică. Tamaș este un fotbalist iubit în Israel, iar dacă va fi în cea mai bună formă, putem lua în calcul să îl readucem la noi. Îl urmărim până la vară și apoi vom lua o decizie”, a mai declarat Yoav Katz.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și