Închide meniul

Gabi Tamaş, sfat savuros pentru juniori: „Să facă aceleaşi greşeli ca mine, dacă-i duce organismul!”

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 17:19

Reclamă
Gabi Tamaş, sfat savuros pentru juniori: „Să facă aceleaşi greşeli ca mine, dacă-i duce organismul!

Gabi Tamaş, sfat savuros pentru juniori

Gabi Tamaș, la o petrecere / Hepta

Gabi Tamaş a avut un sfat savuros pentru juniori. Fostul fundaş al naţionalei, în prezent directors sportiv la Concordia Chiajna, le-a recomandat puştilor să nu mai petreacă atât de mult timp pe reţelele de socializare şi să încerce să repete greşelile comise de el, în carieră, pentru a putea ajunge la un nivel ridicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş s-a retras anul trecut, însă în această primăvară a acceptat să devină director sportiv la Concordia Chiajna, după ce a fost ofertat şi de Dinamo.

Gabi Tamaş, sfat savuros pentru juniori

Gabi Tamaş nu a stat pe gânduri atunci când a fost întrebat ce sfat le dă tinerilor jucători. Acesta consideră că puştii ar trebui să reducă timpul petrecut pe TikTok şi să încerce să ajungă la nivelul la care a ajuns el, dacă vor avea organismul puternic.

„Să taie Tik-Tok-ul, asta le-aș spune juniorilor, eu aveam altele când eram mic, ei au Tik-Tok. Juniorii să facă aceleași greșeli și să joace la nivelul la care am jucat eu. Dacă-i duce organismul”, a declarat Gabi Tamaş, conform prosport.ro.

De asemenea, Gabi Tamaş a mai dezvăluit şi că programul său este mult mai încărcat, de când a devenit director sportiv, mărturisind că aproape toată ziua şi-o petrece la echipă. Fostul internaţional a mai dezvăluit şi care a fost motivul pentru care a refuzat-o pe Dinamo.

Reclamă

„Am început să muncesc mai mult decât atunci când eram fotbalist. Viața de fotbalist, îți dai seama, o oră, două ore, maxim să stai și la recuperare, trei, după ai ziua liberă. Ca manager sportiv, la 8 dimineața sunt la club și ajung pe la cinci după-amiază acasă.

De ce Concordia! Pentru că o să vă duc să vedeți ce înseamnă Concordia Chiajna. Am venit pentru că aici ai de toate, în primul rând infrastructura unde se antrenează copiii, ce condiții au și ce vreau eu, de la vară, să îmbunătățim. Și la echipa mare, la fel, o să ne bazăm foarte mult pe recuperare, vitaminizare, alimentație. Am vorbit cu Cristi Tănase, dânsul a fost un mare factor, relația pe care o avem, care datează din perioada în care eram copil la Dinamo și ne-am înțeles asuprea proiectului. Termen scurt, mediu și lung. Proiectul meu se bazează pe academie și pe echipa mare”, a mai spus Gabi Tamaş, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ce a declarat Gabi Tamaş, după ce a revenit în fotbal

Tamaș a semnat cu divizionara secundă Concordia Chiajna și a devenit noul director sportiv al „vulturilor verzi”. Fostul internațional și-a găsit astfel un nou angajament, după ce a stat departe de fotbal timp de 4 luni și jumătate, de la retragere.

Reclamă 4 / 0/3

Tamaș a dezvăluit că se bucură pentru că a luat decizia de a reveni la Concordia Chiajna, chiar dacă nu va mai intra pe teren. Fostul internațional a menționat că este la început de drum și că s-a orientat spre un proiect serios.

„Concordia Chiajna a fost alături de mine în mai multe ipostaze, este un club stabil, iar eu sunt la început de drum și caut un proiect serios. Mă bucur că am luat această decizie, logic. Nu vreau să vorbesc despre subiectul Dinamo. Am rămas în relații bune cu Andrei Nicolescu (n.r. administratorul special) și respect foarte mult acel club.Gabi Tamas

A fost decizia mea să semnez cu Concordia Chiajna”, a spus Gabi Tamaș, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și