Închide meniul

Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 14:13

Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere

Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna

Gabi Tamas / AS.ro

Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna. La conferința de prezentare a participat și Ilie Poenaru, noul antrenor al divizionarei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș a stat departe de fotbal pentru 5 luni. S-a retras din activitate în luna octombrie a anului trecut, tot de la Chiajna, dar acum a decis să ocupe o poziție de conducere.

Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna!

Fostul internațional a primit poziția de director sportiv al clubului. Chiar dacă Chiajna nu s-a calificat în play-off-ul Ligii secunde, în acest sezon, obiectivul pentru următoarea stagiune este promovarea.

„Înainte să semnez am mai fost căutat de alte 3 echipe din Liga 1, printre care și Dinamo. Am ales să vin aici, e un proiect serios.

Cu jucătorii nu o să fiu calm, acum sunt! (n.r. despre Daniel Niculae) Nu doresc să comentez subiecte care nu au legătură cu Concordia Chiajna”, a spus Gabi Tamaș.

Reclamă

Fostul internațional se află la prima poziție de conducere din carieră. De la retragerea din luna octombrie a luat o pauză, iar abia acum a decis să revină în lumea „sportului rege”.

Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal

Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Fostul fundaș a decis să revină în lumea sportului „rege”, de data aceasta ca oficial al unei formații.

Tamaș a semnat cu divizionara secundă Concordia Chiajna și a devenit noul director sportiv al „vulturilor verzi”. Fostul internațional și-a găsit astfel un nou angajament, după ce a stat departe de fotbal timp de 4 luni și jumătate, de la retragere.

Reclamă 4 / 0/3

Tamaș a dezvăluit că se bucură pentru că a luat decizia de a reveni la Concordia Chiajna, chiar dacă nu va mai intra pe teren. Fostul internațional a menționat că este la început de drum și că s-a orientat spre un proiect serios.

„Concordia Chiajna a fost alături de mine în mai multe ipostaze, este un club stabil, iar eu sunt la început de drum și caut un proiect serios. Mă bucur că am luat această decizie, logic. Nu vreau să vorbesc despre subiectul Dinamo. Am rămas în relații bune cu Andrei Nicolescu (n.r. administratorul special) și respect foarte mult acel club.Gabi Tamas

A fost decizia mea să semnez cu Concordia Chiajna”, a spus Gabi Tamaș, potrivit gsp.ro.

În momentul de față, Concordia se află pe locul al 12-lea în Liga a 2-a, cu 22 de puncte. Chiar dacă ilfovenii nu s-au calificat în play-off, sursa menționată anterior anunță faptul că obectivul acestora va fi promovarea, în sezonul următor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și