Închide meniul

Gabi Torje, devastat de durere! Tatăl fotbalistului de la Dinamo s-a stins din viață: ”Vei rămâne veșnic în inima mea!”

Reclamă

Publicat: 9 februarie 2022, 8:47

Gabi Torje, devastat de durere! Tatăl fotbalistului de la Dinamo s-a stins din viață: ”Vei rămâne veșnic în inima mea!”

Tatăl lui Gabi Torje s-a stins din viață

torje_gabriel Instagram

Tatăl lui Gabi Torje s-a stins din viață

Gabi Torje trece prin clipe cumplite, după ce a anunțat că tatăl său a murit. Devastat de durere, fotbalistul de la Dinamo a postat un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu părintele său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ai fost persoană care m-a dus la fotbal prima oară, care m-ai învățat sa alerg pe un teren de fotbal, care m-ai certat atunci când a trebuit, care m-ai felicitat atunci când am meritat, ai fost și vei rămâne veșnic în inima mea! Drum lin, tată!”, a scris Gabi Torje pe Instagram.

Citește și:

Flavius Stoican a vorbit despre suferința lui Gabi Torje

Flavius Stoican îl susține pe Gabi Torje în fața valului de critici care s-a abătut asupra fotbalistului. Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Torje după Dinamo – FCSB 0-3 a fost Cornel Dinu. Stoican spune că Torje este apăsat, pe lângă problemele sportive, și de cele din viața personală.

Pe Gabi Torje îl știu foarte bine, știu și ce caracter are. Trece printr-o perioadă cu probleme, foarte dificilă, nu mă refer la probleme din punct de vedere sportiv. Este vorba despre o problemă în familie. Sunt lucruri care pe el îl apasă.

Are și o problemă la picior, dar lucrul cel mai important și îngrijorător este că are o problemă în familie care este destul de dureroasă”, a spus Flavius Stoican la conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Botoșani.

Reclamă

După problemele de la Dinamo, Gabi Torje se chinuie și în afaceri

Probleme fără sfârșit pentru Gabi Torje. Pe lângă chinul pe care îl înfruntă zilnic la Dinamo, fotbalistul are dificultăți și în afacerile personale.

Gabi Torje deținea un restaurant într-un mall din Deva, dar firma sa a intrat în insolvență, scrie fanatik.ro. Fotbalistul nu a plătit datoriile către mall-ul din Deva pentru că centrul comercial a solicitat chiria întreagă pe toată perioada pandemiei, anunță sursa citată.

Ca să salveze situația, Torje a mutat restaurantul din Deva la București, unde este stabilit în prezent. Statul ar fi aprobat un ajutor de aproximativ 50.000 de euro pentru compania fotbalistului prin schema Horeca, în care afacerile afectate de pandemie sunt ajutate de stat.

Reclamă 4 / 0/3

Restaurantul lui Torje a înregistrat profit în 2019, dar, în 2020, a ieșit în pierdere din cauza pandemiei. În prezent, firma fotbalistului lui Dinamo are un plan de reorganizare aprobat.

“Sunt concentrat pe altceva acum, pe partea fotbalistică. Nu aş dori să discut despre acest subiect. Firma este în regulă. Pot să vă asigur de asta”, a spus Gabriel Torje despre restaurantul său, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
  • Gabi Torje, devastat de durere
  • Tatăl fotbalistului de la Dinamo s-a stins din viață

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și