Închide meniul

Gabriel Tamaş, răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”: „Păi, ce, sunt beat la meci sau la antrenament?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2023, 20:13

Gabriel Tamaş, răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv: „Păi, ce, sunt beat la meci sau la antrenament?!

Gabi Tamaş s-a împăcat cu Erik Lincar şi rămâne la Chiajna

Gabi Tamaş, la o petrecere / Instagram

Gabriel Tamaş a avut un răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”. Tamaş le-a răspuns celor care îl acuză că îi place să consume alcool. Actualul fundaş de la Concordia Chiajna a spus că s-a obişnuit să audă acelaşi discurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, Tamaş e deranjat de suporterii care îl înjură şi, după aceea, vor să facă poze cu el.

Gabriel Tamaş, răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”

Nu mai sunt deranjat, sunt imun. Sunt obişnuit şi au văzut că nu mai au ce să îmi facă. Ce să îmi zică? Sunt beţiv? Păi, ce, sunt beat la meci sau la antrenament? Că beau o bere şi nu mă feresc. Vine unul şi face poză. Şi o dă la ziar. Şi, pac, Gabi Tamaş mort de beat şi bea o bere.

Nu e prima bere, e a 10-a. Dacă nu m-au înjurat pe stadion şi când ies afară stau şi fac poze cu mine. Acum nu mă mai înjuraţi?! Poate sunt unii frustraţi acasă, se ceartă cu nevestele şi ne înjură pe noi. Prostia pe care o fac, că mă înjură, mă mobilizează şi mai tare„, a spus Gabriel Tamaş în podcastul Victory Extra Time.

Gabriel Tamaş, despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel

Gabriel Tamaş a făcut dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care a stat în puşcărie în Israel. Gabi Tamaş a fost în arest după ce a fost prins băut la volan. În 2019, pe vremea când juca la Hapoel Haifa, Tamaş a fost arestat după ce a fost prins băut la volan şi conducând cu o viteză de 200 de kilometri la oră.

Reclamă

Gabriel Tamaş şi-a adus aminte de zilele în care a stat la închisoare în Israel. Fundaşul celor de la Chiajna a spus că acea perioadă a fost cea mai grea viaţa sa.

Sunt foarte multe prostii pe care le-am făcut, le regret. Cel mai greu moment (n.r.- când a stat în închisoare în Israel). Să stai 7 zile la pușcărie…N-a fost chiar așa plăcut. Am slăbit vreo 10 kilograme, n-am mâncat nimic. Am mâncat 4 felii de pâine în 7 zile. Am ieșit slim fit. Nu puteam să mănânc. Aveam pat și duș. Mă rog, dușul era o gaură în perete și se prelingea apa pe perete.

Trebuia să stai lipit ca să poți să te speli. După aia am făcut două luni muncă în folosul comunității, lucram la spital, opt ore pe zi. Nu m-am ferit de muncă.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că mă cunoșteam oamenii, duceam și strângeam mâncarea de la tot spitalul. Nu aveai ce să faci, eram într-o țară străină, trebuia să-ți asumi ce ai făcut. Au legile lor”, a spus Gabriel Tamaş la digisport.ro.

Gabi Tamaș, mesaj fabulos înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024

Gabi Tamaș a transmis un mesaj fabulos înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024. Meciurile tricolorilor se văd pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Primele dueluri sunt cu Andorra și Belarus.

Întrebat dacă va merge să-i susțină pe tricolori, Tamaș a spus că preferă să vadă meciurile la televizor. Veteranul de 39 de ani nu suportă să fie în tribune. Gabi Tamaș ar fi vrut să fie pe teren.

„Rar m-am mai dus la meciuri, nu-mi place să stau în tribună și să văd un meci, parcă îmi vine să intru în teren. Mai bine stau acasă și mă uit liniștit. Așa sunt eu, superstițios. Eu încă mai pot, am adrenalina aia, intră, bă, aleargă!”, a spus Gabi Tamaș, conform orangesport.ro.

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și