Închide meniul

Galatasaray se pregăteşte să mai transfere un jucător român! Fotomac a anunţat cine este pe lista lui Fatih Terim. Veste excelentă pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2021, 16:53

Galatasaray se pregăteşte să mai transfere un jucător român! Fotomac a anunţat cine este pe lista lui Fatih Terim. Veste excelentă pentru Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău

Fatih Terim l-a îmbrăţişat pe Olimpiu Moruţan

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Jurnaliştii de la Fotomac au făcut anunţul care e pe placul patronilor principalelor contracandidate la titlu. Gruparea Cim Bom a pus ochii pe tineri de mare perspectivă de la CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patru jucători români, pe lista de transferuri a lui Galatasaray

Galatasaray l-a adus pe Olimpiu Moruţan şi acum a pus alţi patru jucători români pe lista de transferuri. Unul dintre ei este Ianis Stoica. Tânărul de 18 ani este extremă la FCSB. Mai este şi tânărul de 21 de ani, Claudiu Petrila, care joacă la CFR Cluj„, a anunţat sursa citată.

Şi Universitatea Craiova ar putea să trimită încă un jucător la Galatasaray. După ce a încasat 6.5 milioane de euro în schimbul lui Cicâldău, Mihai Rotaru l-ar putea vinde şi pe Andrei Ivan. Cel de-al patrulea fotbalist român monitorizat de Fatih Terim este Dennis Man, care nu s-a adaptat la Parma şi este o variantă pentru turci.

Giovanni Becali a dezvăluit că a avut deja o ofertă pentru Dennis Man din Turcia, dar pretențiile financiare ale celor de la Parma au fost prea mari.

Giovanni Becali, ultimele detalii despre situatia lui Dennis Man

Agentul de jucători a precizat că, deși nu mai este titular, Man vrea să se lupte la Parma și să revină în Serie A.

Reclamă

A fost un interes din partea unui club turc. Mi-au transmis care este dorința lor. Am vorbit apoi cu șefii Parmei care au spus că Dennis Man va pleca doar pentru un anumit preț.

După aceea, echipa turcă a renunțat când a auzit ce preț a cerut Parma. Dennis Man mai are 5 ani de contract, se gândește doar la Parma și vrea să prindă cel puțin barajul de promovare în Serie A”, a spus Giovanni Becali, potrivit Parma Live.

Man ar putea fi din nou coechipier cu Olimpiu Moruţan, cel care a avut evoluţii extrem de remarcate la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și