Închide meniul

GALERIE FOTO | Locul unde va fi înmormântat Diego Maradona. Familia a cerut ca ceremonia să aibă loc în această seară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2020, 16:04

GALERIE FOTO | Locul unde va fi înmormântat Diego Maradona. Familia a cerut ca ceremonia să aibă loc în această seară

profimediaimages

Fanii din Argentina au stat la cozi kilometrice ca să îşi ia rămas bun de la Maradona

Familia lui Maradona a solicitat ca înmormântarea să aibă loc în această seară, nu mâine, cum era prevăzut iniţial. Ceremonia ar urma să se desfăşoare într-un cadru privat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mii de oameni încă aşteaptă la palatul prezidenţial să îşi ia rămas bun de la legendarul fotbalist. Cozile sunt lungi de 5 kilometri, potrivit presei din Argentina. Unii fani au căzut în genunchi în faţa forţelor de ordine ca să fie lăsaţi să îşi ia rămas bun de la Maradona.

Locul unde va fi înmormântat Diego Maradona

Familia a decis ca El Pibe D'Oro să fie înmormântat la cimitirul privat Bella Vista, situat la o distanţă de 35 de kilometri de Capitala Buenos Aires. Acesta a fost creat la începutul anilor 1980 şi se întinde pe o suprafaţă impresionantă, de 13 hectare, înconjurat de un imens spaţiu verde, scrie Ole.

La Bella Vista, au fost înmormântaţi şi părinţii lui Maradona. Dona Tota a încetat din viaţă în 2011, iar Don Diego, în 2015.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3

Diego Maradona: "Aș pune pe piatră funerară: 'Mulțumesc mingii'!"

Maradona şi-a ales singur cuvintele care să îi fie trecute pe piatra funerară. A făcut-o într-un interviu pe care şi l-a luat singur, acum 15 ani.

"-A îmbătrâni cu nepoții mei ar fi o moarte pașnică.
-Dacă ar fi să-i spui câteva cuvinte lui Maradona în cimitir, ce i-ai spune?
-Haha, ce ai spune?! Și mă întrebi asta?!
-Ai adus în discuție acest subiect. Nu am vorbit despre moarte, tu ai fost.
-Mulțumesc că ai jucat fotbal, pentru că este sportul care mi-a dat cea mai mare bucurie, libertate, este ca și cum ai atinge cerul cu mâinile mele. Mulțumesc mingii. Da, aș pune o piatră funerară: 'Mulțumesc mingii'!"
, a fost dialogul lui Maradona cu el însuşi,

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și