Închide meniul

Gareth Bale, mai slab decât Florin Tănase! Incredibil cât a ajuns să valoreze vedeta lui Real Madrid. E egalul lui Octavian Popescu

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2022, 17:43

Reclamă
Gareth Bale, mai slab decât Florin Tănase! Incredibil cât a ajuns să valoreze vedeta lui Real Madrid. E egalul lui Octavian Popescu

Florin Tănase are o cotă de piață mai mare decât cea a lui Gareth Bale

Colaj realizat cu Gareth Bale și Florin Tănase / Hepta

Gareth Bale e mai slab decât Florin Tănase. Cel puțin asta consideră experții de la site-ul transfermarkt.com, care i-au acordat starului de la Real Madrid o cotă de piață mai mică decât cea a căpitanului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform transfermarkt.com, Gareth Bale valorează trei milioane de euro. Același site i-a acordat lui Florin Tănase o cotă de 5,5 milioane de euro. Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali de la FCSB, valorează tot trei milioane de euro, la fel ca Bale.

Gareth Bale, mai slab decât Florin Tănase

Gareth Bale a ajuns în cel mai jos punct al carierei de profesionist. Starul galez era cotat în 2016 la nu mai puțin de 90 de milioane de euro. Ultima dată când Bale a avut o cotă mai mică de trei milioane de euro a fost în octombrie 2006, când valora 400.000 de euro, însă avea doar 17 ani și nu debutase încă în Premier League.

De cealaltă parte, Florin Tănase e în cel mai bun moment al carierei. Cota actuală de 5,5 milioane de euro e cea mai mare pe care căpitanul lui FCSB a avut-o vreodată. Vedeta de la clubul lui Gigi Becali a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut, cu 24 de goluri, și va câștiga premiul și în această stagiune, având până acum 19 reușite.

Nu există termeni de comparație între cifrele și performanțele celor doi jucători. Bale a câștigat de patru ori UEFA Champions League, are trei titluri în La Liga, trei Supercupe ale Europei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei, patru Campionate Mondiale ale Cluburilor și o Cupă a Ligii Angliei.

Reclamă

Tănase, pe de altă parte, se laudă doar cu o Cupă a României cucerită cu FCSB în 2020 și o medalie de campion cu Viitorul, în 2017, deși a jucat doar trei meciuri pentru echipa lui Gică Hagi în acel sezon.

Bale și-a trecut în CV echipe precum Southampton, Real Madrid și Tottenham, în timp ce Florin Tănase a jucat doar la FCSB și Viitorul/Farul. Bale are 102 selecții și 38 de goluri pentru naționala Țării Galilor, în timp ce Tănase are 12 goluri și un gol pentru naționala României.

Gareth Bale, de nerecunoscut

Performanțele uriașe obținute de Gareth Bale în ultimii ani sunt umbrite de perioada nefastă pe care o traversează la Real Madrid. Jucătorul galez a jucat doar șapte partide pentru Real Madrid în actuala stagiune, în toate competițiile, și a înscris un singur gol.

Reclamă 4 / 0/3

Bale a fost împrumutat în stagiunea precedentă la Tottenham, în speranța că își va relansa cariera, însă nici revenirea „acasă” nu l-a ajutat pe fotbalistul de 32 de ani. Galezul e liber de contract la finalul stagiunii și va pleca de la Real Madrid, după nouă ani.

Florentino Perez îi plătea 101 de milioane de euro lui Tottenhamca să-l transfere pe Gareth Bale, în 2013. Galezul e al doilea cel mai scump transfer din istoria lui Real Madrid, după Eden Hazard, care a costat 115 milioane de euro, venit de la Chelsea, în 2019.

258 de meciuri, 106 goluri și 67 de assist-uri sunt cifrele lui Gareth Bale la Real Madrid.

Florin Tănase, cel mai bine plătit jucător de la FCSB

Tănase a fost foarte aproape de a pleca de la FCSB în perioadele trecute de transfer, fiind dorit de cluburi importante din lume. Ioan Andone îl vede pe căpitanul celor de la FCSB un jucător pe care Becali poate lua câteva milioane de euro. Trebuie spus că golgheterul Ligii 1 are o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro.

Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa. La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1″, a spus Ioan Andone, în exlcusivitate pentru www.as.ro.

Totuși, Andone consideră că Tănase o duce bine și în România, așa că nu ar fi o problemă dacă nu ar pleca. Căpitanul lui FCSB încasează 30.000 de euro lunar la clubul lui Gigi Becali.

La cât câștigă în România, nu știu ce diferență ar mai putea lua acolo. Aici e apreciat de Gigi, e un jucător foarte bun. Am înțeles că e foarte bine plătit. Îl apreciază și suporterii”, a mai spus Andone.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și