Închide meniul

George Ogăraru, reacție categorică după ce s-a spus că a fost dat afară de la CSA Steaua. Mesaj pentru liderul Peluzei Nord. „E pe drumul greșit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2021, 11:03

George Ogăraru, reacție categorică după ce s-a spus că a fost dat afară de la CSA Steaua. Mesaj pentru liderul Peluzei Nord. „E pe drumul greșit!

George Ogăraru, mesaj pentru Gheorghe Mustață

Hepta Syndicate / Razvan Pasarica via Hepta

Ogăraru cere ca Gheorghe Mustață să nu mai fie întrebat despre ceea ce se întâmplă la CSA. Asigură că cel care este la conducerea fanilor din Peluza Nord are un istoric care vorbeste de la sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ogăraru rămâne la CSA Steaua. „Sunt la început de drum!”

Refuz să dau importanță declarațiilor unui om care a demonstrat în nenumărate rânduri că e pe drumul greșit. Din respect pentru iubitorii de sport și de valorile acestuia, vă încurajez și pe dumneavoastră să faceți același lucru„, a declarat George Ogăraru pentru digisport.ro.

Ogăraru a ținut să îi liniștească pe fanii Stelei. Le-a transmis că nu sunt probleme la clubul din Ghencea.

La Steaua lucrurile merg excelent în ceea ce privește dezvoltarea Academiei de Fotbal! Sunt de-abia la început de drum cu acest proiect și sunt foarte mândru de ceea ce am realizat în ultimele luni la nivel de conducere!

Am reușit să atrag pentru prima dată în istoria clubului un sponsor principal pentru piept pe o sumă importantă, doi sponsori secundari și ieri tocmai ce am finalizat un nou contract de sponsorizare cu o companie care va asigura necesarul de suplimente sportive pentru dezvoltarea sănătoasă a juniorilor.

Reclamă

Suntem calificați în play-off ul Ligii Elitelor cu toate cele 3 echipe participante, U19, U17, U16 și cred că în primăvară cei de la U15 vor face și ei pasul în play-off, ceea ce este extraordinar!

Sunt conștient că toate aceste performante deranjează unele personaje, dar probabil că lumea, și în special suporterii Stelei, s-au obișnuit cu acest lucru!„, a mai spus Ogăraru.

Anunțul făcut de Gheorghe Mustață

Liderul Peluzei Nord de la FCSB este sigur că Ogăraru nu mai face parte din proiectul Armatei.

Reclamă 4 / 0/3

Ogăraru nu mai e la CSA! E pa! Ogăraru a fost dat afară. Informația e 100%. E posibil ca acea ședință cu ministrul Ciucă să fi fost decisivă și atunci s-a hotărât. Poate vine la Steaua adevărată din Liga 1. El e conștient că a greșit când a mers la CSA. În sufletul lui a simțit că a făcut o greșeală implicându-se acolo. O greșeală fatală a fost că a plecat de lângă Neșu. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Mihăiță știe unde este Steaua și la ce echipă a jucat.

Mi-a zis cineva că George e conștient de greșeala făcută. Regretă că n-a avut sprijin din partea altor oameni. Se referea la fostele glorii. A avut sprijinul acestor oameni, dar n-a știut să profite de ei. El a căutat să îndepărteze și să facă el ce a făcut acolo. Astea sunt informațiile mele la ora asta. Dacă mă poate contrazice cineva…”, a declarat Gheorghe Mustață, conform radiosport1.ro.

George Ogăraru nu mai este manager al secției de fotbal a CSA Steaua din luna iulie. A rămas doar coordonator al centrului de copii și juniori al clubului. Fostul fundaş a susţinut mereu că nu a fost vorba despre o retrogradare din funcţie.

Recomandări
  • George Ogăraru îl contrazice pe Gheorghe Mustață
  • Ce se întâmplă la CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și