Închide meniul

Dezvăluire incredibilă despre George Ogăraru: „A fost dat afară de la CSA”. Ce i s-ar fi reproşat fostului jucător

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 noiembrie 2021, 0:01

Dezvăluire incredibilă despre George Ogăraru: „A fost dat afară de la CSA. Ce i s-ar fi reproşat fostului jucător

Scandal uriaș la o grupă de juniori de la CSA Steaua

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, vine cu o dezvăluire incredibilă despre George Ogăraru, cel care se afla alături de proiectul Armatei. Mustaţă susţine că fostul fundaş dreapta ar fi fost dat afară de la CSA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluire incredibilă despre George Ogăraru

„Ogăraru nu mai e la CSA! E pa! Ogăraru a fost dat afară. Informația e 100%. E posibil ca acea ședință cu ministrul Ciucă să fi fost decisivă și atunci s-a hotărât. Poate vine la Steaua adevărată din Liga 1. El e conștient că a greșit când a mers la CSA. În sufletul lui a simțit că a făcut o greșeală implicându-se acolo. O greșeală fatală a fost că a plecat de lângă Neșu. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Mihăiță știe unde este Steaua și la ce echipă a jucat.

Mi-a zis cineva că George e conștient de greșeala făcută. Regretă că n-a avut sprijin din partea altor oameni. Se referea la fostele glorii. A avut sprijinul acestor oameni, dar n-a știut să profite de ei. El a căutat să îndepărteze și să facă el ce a făcut acolo. Astea sunt informațiile mele la ora asta. Dacă mă poate contrazice cineva…”, a declarat Gheorghe Mustață, conform radiosport1.ro.

Citește și:

Ce greşeală ar fi făcut George Ogăraru

George Ogăraru nu mai era manager al secției de fotbal a CSA Steaua din luna iulie. Rămăsese doar coordonator al centrului de copii și juniori al clubului. Fostul fundaş a susţinut mereu că nu a fost vorba despre o retrogradare din funcţie. Acum, Mustaţă spune că ştie şi de ce a fost dat afară Ogăraru de la CSA Steaua.

„Scandalul e de marți-miercuri. Cu acordul lui duminica trecută, adică acum o săptămână, au fost băgați doi copii pe «fals» în teren când au jucat cu noi la juniori. Nu erau legitimați la CSA băieții ăia. E ceartă mare de tot. Acum se negociază ca un portar, cel de 16-17 ani care a fost luat la echipa mare de CSA, să meargă la FCSB ca să se facă pace.

Reclamă

Prin asta se încearcă să închidă gura celor de la FCSB că CSA a băgat doi jucători pe «fals». Au jucat sâmbăta sau duminica trecută. Au jucat pe «fals». Sunt discuții foarte mari. Într-un cuvânt n-are de făcut decât să-l ia pe Miu de mână și să plece”, a adăugat Mustață, conform sursei citate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și