Închide meniul

George Puşcaş l-a impresionat pe antrenorul lui Reading! "A muncit foarte mult". Românul a dat golul victoriei şi era să înscrie de la jumătatea terenului

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 6:28

George Puşcaş l-a impresionat pe antrenorul lui Reading! "A muncit foarte mult". Românul a dat golul victoriei şi era să înscrie de la jumătatea terenului

profimediaimages

George Puşcaş, autorul singurului gol în Reading - Blackburn 1-0

  • George Puşcaş, golul victoriei
  • Reading - Blackburn 1-0

George Puşcaş a jucat primul meci ca titular după mai bine de trei luni şi a marcat singurul gol al meciului de campionat dintre Reading şi Blackburn, încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 1-0. Antrenorul Veljko Paunovic a lăudat evoluţia atacantului român în vârstă de 24 de ani pe care l-a ţinut pe teren până la finalul partidei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Geoge Puşcaş, lăudat de antrenorul lui Reading

"George a revenit după o lungă accidentare şi după o operaţie. Nu a fost bun doar pentru gol. De asemenea, a muncit foarte mult şi este la un nivel la care poate să joace 90 de minute. Ne oferă mai multe opţiuni şi ne permite să fim mai creativi", a spus Veljko Paunovic, potrivit BT.

Şi jurnaliştii britanici l-u lădat pe Puşcaş. "A avut o încercare curajoasă de la 45 de metri. Şutul său a trecut puţin pe lângă vinclu", au mai scris cei de la BT.

Reclamă

Din cauza accidentării, George Pușcaș a jucat în doar 13 meciuri pentru Reading în actuala stagiune şi a marcat doar de două ori. Ultima reuşită a fost tocmai în octombrie.

George Puşcaş, evidenţiat de BBC: "Impactul său a fost aproape imediat"

Cu golul lui Puşcaş, Reading a pus capăt unei serii negative în meciurile de pe teren propriu şi este pe locul cinci în clasamentul ligii secunde din Anglia.

Reclamă

"Atacantul român a primit timp și spațiu pentru a înscrie la mijlocul primei reprize, când Lucas Joao a dat dovadă de altruism. A fost suficient ca Reading să-și încheie seria de trei înfrângeri consecutive pe teren propriu și să își consolideze un loc în primele șase. Pușcaș a fost singura schimbare în echipa lui Reading față de meciul de sâmbătă, iar impactul său a fost aproape imediat", a scris BBC.

Puşcaş a primit cea mai mare notă dintre toţi jucătorii de la Sofascore: 7.8! "Deși Blackburn a avut o posesie mai bună în prima repriză, Reading a reușit să treacă în avantaj, după golul frumos al lui George Pușcaș", a scris şi Sky Sports.

George Puşcaş, cu gândul la preliminariile CM 2022

În 2021, până la meciul cu Blackburn, Puşcaş mai bifase câteva minute cu Bristol City, Middlesbrough şi Wycombe. George Pușcaș a fost ținut departe de gazon în ultimele luni de o pubalgie şi a fost nevoit să se opereze la o clinică din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş speră să fie chemat de Mirel Rădoi la echipa naţională, pentru startul în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. România va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 cu Macedoniei de Nord, pe 25 martie, și cu Germania, pe 28 martie, iar peste alte trei zile naționala noastră va întâlni şi Armenia. Rădoi l-a asaltat cu telefoane în perioada în care a fost accidentat.

"Mi se pare o grupă bună. Una în care putem să ne impunem şi să ne îndeplinim obiectivul. Ne dorim să mergem încrezători şi să putem să ne atingem marele obiectiv", a spus Puşcaş despre Grupa în care se află România. George Pușcaș are 20 de selecții la naționala mare a României și a reușit să înscrie opt goluri sub tricolor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Surprizele lui Edi Iordănescu în primul 11 pentru România - Irlanda de Nord! Cum arată echipa de start a "tricolorilor"
Echipa naţională • 22 mart., 20:58
Surprizele lui Edi Iordănescu în primul 11 pentru România – Irlanda de Nord! Cum arată echipa de start a „tricolorilor”
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia
Echipa naţională • 20 mart., 19:11
George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia: „Așteptăm să aducem o nouă mândrie României”
George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari - Sampdoria 0-1
AntenaPLAY • 16 mart., 19:38
George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari – Sampdoria 0-1! Meci nebun pentru atacantul român. Şut în transversală şi penalty scos!