Închide meniul

George Simion, liderul AUR, mesaj de susținere pentru Sebastian Colțescu. "E victima unei campanii agresive de denigrare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2020, 5:08

George Simion, liderul AUR, mesaj de susținere pentru Sebastian Colțescu. "E victima unei campanii agresive de denigrare"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

George Simion, convins că Sebastian Colțescu nu a avut o reacție rasistă

Lider și al grupului "Uniți sub Tricolor", Simion nu înțelege de ce autoritățile statului nu au sărit în apărarea lui Sebastian Colțescu și Octavian Șovre. Acesta a avut o reacție vehementă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Simion: "Sunt solidar cu Sebastian Colțescu"

"AUR a luat act cu indignare de poziția autorităților române în cazul arbitrului Sebastian Colțescu. Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Tineretului și Sportului s-au raliat la linșajul public îndreptat asupra arbitrului, cetățean român acuzat de rasism pentru că a folosit în timpul meciului PSG – Istanbul Başakşehir o expresie descriptivă obiectivă, fără conotație peiorativă. Poziția celor două instituții este cu atât mai revoltătoare cu cât Colțescu nu a fost condamnat de nicio instanță sau instituție internațională, ancheta în acest caz fiind în desfășurare.

AUR consideră că datoria instituțiilor statului român este să îi apere pe cetățenii români, nu să îi supună unor atacuri și unor presiuni dictate de corectitudinea politică a unor grupuri de interese. De asemenea, observăm încă o dată că mass-media a preluat rapid direcția unică de reflectare a cazului și a ignorat explicația arbitrului, care a subliniat că intenția lui nu a fost niciodată rasismul și că în mediul lor de activitate, uneori oamenii nu își pot exprima trăirile corect și pot fi înțeleși greșit.

Susținem corectitudinea pe terenul de sport, nu intoleranța generată de corectitudinea politică. Azi e Colțescu, mâine poate fi oricare dintre noi. Da, rasismul este inacceptabil, dar situația care a generat un val de ură fără precedent la adresa unui arbitru român nu se încadrează în acest tip de comportament. Suntem solidari cu Sebastian Colțescu, victimă a unei campanii agresive de denigrare la nivel national și internațional”, se anunță într-un comunicat al lui George Simion, citat de G4Media.

Problemele de la Paris riscă să stârnească un adevărat scandal diplomatic. Președintele Turciei nu a stat pe gânduri când a văzut ce s-a întâmplat la meciul PSG-Bașakșehir.

Reclamă

"Cred că UEFA va face demersurile necesare. Suntem necondiționat împotriva rasismului și discriminării în sport și în toate domeniile vieții. Nu rasismului!", a scris Erdogan.

AS.RO LIVE va debuta vineri, de la 10:30! Legenda Stelei, Marius Lăcătuş, va fi primul invitat. Emisiunea va fi în direct pe site-ul www.as.ro

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sebastian Colțescu, apărat de George Simion
  • Arbitrul român, acuzat de rasism

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și