Închide meniul

Germania a remizat cu Ucraina în meciul cu numărul 1000. S-au înscris 6 goluri în duelul de la Bremen

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 21:26

Reclamă
Germania a remizat cu Ucraina în meciul cu numărul 1000. S-au înscris 6 goluri în duelul de la Bremen

Germania a remizat cu Ucraina în meciul cu numărul 1000

Germania - Ucraina 3-3 / ProfiMedia

Germania a remizat cu Ucraina în meciul cu numărul 1000. Gazda Campionatului European de fotbal din 2024 a disputat luni seară un meci amical contra Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de pe Weserstadion din Bremen, care a reprezentat meciul cu numărul 1000 al Germaniei, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Germania a remizat cu Ucraina în meciul cu numărul 1000. S-au înscris 6 goluri în duelul de la Bremen

Naţionala lui Hansi Flick a deschis scorul repede, în minutul 6, prin Fullkrug. Avantajul nemţilor a durat mai puţin de un sfert de oră, deoarece Tsygankov a restabilit egalitatea în minutul 19. Patru minute mai târziu, Rudiger a deviat decisiv mingea trimisă de Mudryk, moment în care Ucraina a preluat conducerea.

După pauză, Tsygankov a realizat dubla, în minutul 56. Ucrainienii nu au reuşit însă să menţină avantajul şi să obţină victoria pe terenul nemţilor. Mai întâi, Kai Havertz a redus din diferenţă în minutul 83, după care Joshua Kimmich a restabilit egalitatea şi scorul final în minutul 90+1, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Germania, organizatoarea EURO 2024, va juca numai meciuri amicale până la debutul turneului final. Selecţionata lui Hansi Flick va juca pe 16 iunie un meci amical contra Poloniei, în deplasare, după care va întâlni Columbia, pe 20 iunie, la Gelsenkirchen.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Selecţionerul lui Kosovo, Alain Giresse, avertizează România

Selecţionerul lui Kosovo, Alain Giresse, a avertizat naţionala României înainte de meciul dintre cele două reprezentative. Kosovo – România va fi vineri, 16 iunie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Alain Giresse (70 de ani) a câştigat Campionatul European în 1984, fiind coleg de naţională atunci cu Michel Platini, Luis Fernandez și Jean Tigana.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu suntem la nivelul Croației sau Serbiei, dar pregătim destule surprize pentru România. Am văzut ultimele meciuri ale României, am cules multe detalii interesante despre echipă, știu ce avem de făcut.

E foarte bine pentru noi că lipsește Răzvan Marin, care era un jucător important în mecanismul echipei. Oricum, România se bazează azi mai mult pe forța grupului decât pe individualități. Nu mai există un Hagi sau un Dumitrescu. E o națională în căutarea anilor de aur, care a pornit însă excelent actuala campanie, iar asta ne obligă să fim și mai atenți pentru partida de vineri”, a declarat Alain Giresse pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și