Închide meniul

Gestul impresionant al lui Gică Popescu. Ce a făcut pentru zeci de copii înaintea meciului dintre UTA şi Farul. „Cu drag pentru viitor!”

Reclamă

Publicat: 18 iulie 2021, 16:58

Gestul impresionant al lui Gică Popescu. Ce a făcut pentru zeci de copii înaintea meciului dintre UTA şi Farul. „Cu drag pentru viitor!

Gică Popescu la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţea din Arad

Facebook Gică Popescu

Gică Popescu este preşedinte la Farul Constanţa, care va juca astăzi în prima etapă din Liga 1, contra celor de la UTA. Popescu a dezvăluit vizita la Spitalul Judeţean într-un mesaj postat pe Facebook, în care a promis că va dona aparatura necesară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul impresionant al lui Gică Popescu

„Cu drag pentru viitor! La invitaţia personalului cu inimi mari de acolo, am vizitat astăzi, înaintea meciului Farul – UTA, Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad. Am împărţit micuţilor mingi şi eşarfe. Fiindcă modernizarea secţiei s-a făcut numai din donaţii, voi dona şi eu o parte din aparatura de care mai e nevoie atunci când noua secţie va fi gata”, a scris Popescu.

Alături de Popescu, a vizitat spitalul şi vicepreşedintele clubului, Tiberiu Curt.

Gică Popescu şi Hristo Stoichkov, în Delta Dunării: „Cel mai frumos loc din lume!”

Înainte de startul sezonului, Gică Popescu şi-a făcut debutul în televiziune cu filmul SuperPrieteni, difuzat la Antena 1. Ultimul interviu eveniment a avut loc în Delta Dunării cu Hristo Stoichkov. „Baciul” i-a povestit prietenului său că locul în care l-a invitat este „cel mai frumos din lume” pentru el.

Reclamă

„Pentru mine, ăsta e cel mai frumos loc din lume. Aici, nu avem nici tuneluri, nici autostrăzi. La fel ca tine, am avut norocul să călătoresc prin toată lumea. Dar nicăieri nu am simţit natura şi liniştea aşa cum le simt aici. Poate pentru că sunt român şi îmi place natura, dar acest loc pentru mine e cel mai frumos din lume”, i-a spus Gică Popescu lui Hristo Stoichkov.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și