Închide meniul
VIDEO

Gestul incredibil făcut de arabi în momentul în care Lionel Messi a intrat pe teren, în timpul umilinţei cu Al-Nassr

Dan Roșu Publicat: 2 februarie 2024, 8:57

Reclamă
Gestul incredibil făcut de arabi în momentul în care Lionel Messi a intrat pe teren, în timpul umilinţei cu Al-Nassr

Gestul incredibil făcut de arabi în momentul în care Lionel Messi a intrat pe teren

Lionel Messi, în timpul meciului Al-Nassr - Inter Miami 6-0 - Profimedia Images

Gestul incredibil făcut de arabi în momentul în care Lionel Messi a intrat pe teren a devenit viral. Starul argentinian a fost trimis pe teren în minutul 84, când Al Nassr o conducea pe Inter Miami, cu 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turki Alalshikh, unul dintre apropiaţii familiei regale din Arabia Saudită, a ţinut să îi umilească şi el pe americanii de la Inter Miami, care au fost conduşi cu 3-0 încă din minutul 12.

Acesta a arătat şase degete către teren, după ce starul argentinian al lui Inter Miami a fost trimis pe gazon pentru câteva minute. Asta în timp ce Cristiano Ronaldo sărbătorea momentul echipei sale din tribună.

Gestul incredibil făcut de arabi în momentul în care Lionel Messi a intrat pe teren

Chiar dacă l-a avut pe Luis Suarez pe teren încă din startul partidei, Inter Miami a încasat primele trei goluri în primele 12 minute ale meciului, marcate de Otavio, Talisca şi Laporte, ultimul cu o execuţie de la 60 de metri.

Reclamă
Reclamă 4

După pauză, Talisca a reuşit hat-trick-ul şi Maran a marcat şi el, scorul final fiind unul umilitor pentru echipa lui David Beckham.

Aymeric Laporte a „distrus-o” pe echipa lui Lionel Messi cu un gol de la 60 de metri

Aymeric Laporte a „distrus-o” pe echipa lui Lionel Messi cu un gol de la 60 de metri în amicalul Al Nassr – Inter Miami, scor 6-0. Cristiano Ronaldo a văzut reuşita din tribună şi a avut o reacţie de milioane. S-a amuzat copios şi a sărbătorit la maximum după execuţia fostului fundaş al lui Manchester City.

Golul meciului i-a aparţinut lui Laporte, care l-a văzut ieşit din poartă pe Callender şi a şutat de la aproximativ 60 de metri. A găsit traiectoria perfectă şi a dus scorul la 3-0.

Reclamă

Imediat după ce a văzut mingea intrând în poartă, Cristiano s-a ridicat de pe scaun şi a ridicat mâinile spre cer. Portughezul de 38 de ani s-a descătuşat.

Messi şi-a pus mâinile în cap pe bancă, dar umilinţa a continuat pentru el şi coechipierii săi. În a doua repriză Talisca a mai înscris de două ori şi a reuşit hat-trick-ul. A punctat şi Maran.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și